Доц. Кирчо Атанасов е сред най-уважаваните в Пловдив авторитет в

...
Доц. Кирчо Атанасов е сред най-уважаваните в Пловдив авторитет в
Коментари Харесай

Кирчо Атанасов: Да подкрепим социално мислещият и иновативен кмет на Пловдив! Това е Николай Радев – с № 56!

Доц. Кирчо Атанасов е измежду най-уважаваните в Пловдив престиж в образованието. Дългогодишен шеф на Математическата гимназия в Пловдив, заместник-министър на МОН (2005-2009) и началник на плана „ Народните будители и аз “.

„ Познавам Николай Радев от 30 години. Първоначално като преподавател по математика, а след това и като шеф на ЕГ „ Пловдив “. Човек с бърза мисъл, изчерпателен разум, с умеене да работи както с обособения човек, по този начин и с огромни групи хора.


Кричо Атанасов

Иновативен в работата! Математик с висок професионализъм – портретите на негови възпитаници красят Стената на славата в ОМГ „ Акад. Кирил Попов “ към този момент над 25 години. Николай Радев познава проблемите на Пловдив задълбочено, тъй като близо 20 години е общински консултант. Обичан и почитан е от своите възпитаници и техните родители.


Николай Радев

Мога да заявя, че той е обществено мислещ човек, поставящ проблемите на общността над своите. Човек с такива качества, несъмнено смятам, че би трябвало да бъде подсилен за кмет на Пловдив. С номер 56 в интегралната бюлетина!”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР