Достъпни таблети от Alcatel и Samsung са само част от

...
Достъпни таблети от Alcatel и Samsung са само част от
Коментари Харесай

Yettel предлага стари модели смарт устройства на изгодни цени в своя аутлет

Достъпни таблети от Alcatel и Samsung са единствено част от предложенията в новата секция на уеб страницата на оператора

През май Yettel започва специфична секция в своя уебсайт, в която искащите да намерят устройства на преференциални цени могат да открият последни бройки от редица модели от предходни години, които към момента се оферират от оператора. Всички те могат да бъдат открити само онлайн на Yettel.bg.

Портфолиото от преференциални устройства се добавя всеки месец, а измежду най-новите оферти през юни са три преференциални таблета на Alcatel и Samsung. Със своята ниска цена и характерности, към момента незагубили своята новост, моделите са подобаващи за необятен кръг бъдещи и сегашни клиенти на Yettel.

ALCATEL 3T 8 2020 4G е най-достъпният модел, който може да бъде закупен единствено за 0,99 лева в брой при подписване на двугодишен контракт за лизинг и проект и Интернет + 26.99. 8-инчовият модел към момента е доста прелъстителен със своите 290 грама и черен свят с непрозрачен финиш. Таблетът работи с операционна система Android 10 и има 2 GHz четириядрен процесор и 2 GB RAM. Сред останалите му характерности са 5 МР камера и 4G съгласуваност. Въпреки че е относително стар като модел, Alcatel 3T 8 2020 има технология за понижаване на синята светлина, с което може да облекчи зрителната отмалялост. Таблетът е подобаващ за деца и разполага със специфичен режим за надзор, с който може да се лимитира времето за потребление и наличните приложения.

SAMSUNG Galaxy Tab A 8 2019 е идващият наличен таблет, който към този момент е в аутлет секцията на уеб страницата на Yettel. Той може да бъде закупен при заплащане на 259,99 лева в брой или на вноски по 11,99 лева на месец с двугодишен контракт за лизинг и проект Интернет + 26.99. Устройството е с размер на екрана от 8″ и разполага с първокласен TFT екран. Теглото му е 347 грама, а измежду характерностите му са 2 GHz процесор, 2 GB RAM и 8 MP камера. Таблетът има 32 GB вградена памет, която може да бъде разширена до 512 GB с потреблението на microSD карта. SAMSUNG Galaxy Tab A 8 2019 работи с 5100 mAh батерия и разполага с 4G съгласуваност в мрежата на Yettel. Въпреки наличната си цена устройството разполага с 2-годишен лиценз за офис пакета OfficeSuite.

SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 е най-мощният 4G таблет, който се предлага в аутлета на Yettel. Цената му е 399,99 лева при заплащане в брой или с вноски по 16,99 лева на месец при подписване на двугодишен контракт за лизинг и проект Интернет + 26.99. SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 работи с осемядрен Qualcomm Snapdragon 662 процесор, има 3 GB RAM, както и 32 GB вградена памет, която може да бъде разширена до 1 TB чрез microSD карти с памет. 10-инчовият таблет има 8 МР камера, работи с Android 10 и прави гледането на филми доста прелестно със своите четири стерео високоговорителя с Dolby Atmos тон. Батерията на модела е 7040 mAh, което разрешава дълго време за работа с един заряд. Отличителна негова линия е 10,4″ екран, работещ с 2000х1200 пиксела резолюция и поддръжка на 16 милиона цвята. При покупка на устройството потребителите могат да се възползват от 2-годишен лиценз за офис пакет OfficeSuite.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на уеб страницата на оператора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР