Достъпът до необятната вселена на Blizzard вече става и през

...
Достъпът до необятната вселена на Blizzard вече става и през
Коментари Харесай

Battle.net вече и на екрана на вашия Android и iOS телефон

Достъпът до необятната галактика на Blizzard към този момент става и през екрана на мобилния телефон и таблет.

Едноименната компания най-накрая пусна формалното мобилно приложение за Battle.net , което прави платформата налична през Android и iOS .

За момента функционалността към момента е лимитирана и главно може да добавяте другари посредством техния Battletag или QR код, да си пишете в придвижване и да разглеждате игрите, които приятелите ви играят.

“Ако в миналото сте желали да добавите бързо и елементарно другар, който одеве сте срещнали в града, или да ревизирате какво играе той, до момента в който чакате рейса, към този момент може да го направите”, гласи известието.

С други думи, мобилната версия на Battle.net има обществени функционалности, които фактически са доста нужни за на практика всички игри на Blizzard. Те най-често имат онлайн съставен елемент и огромни споделени светове, тъй че опцията да следите новостите в тях в придвижване е добре пристигнала за запалените геймъри.

Battle.net приложението е друго от Blizzard Mobile Authenticator и може да го свалите от през днешния ден през App Store и Гугъл Play Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР