Доста напрегнат и оспорван мач изиграха футболистите на Вихрен Сандански

...
Доста напрегнат и оспорван мач изиграха футболистите на Вихрен Сандански
Коментари Харесай

Вихрен успя да се справи трудно Надежда в Сандански

Доста под напрежение и оспорван мач изиграха футболистите на Вихрен Сандански и Надежда Доброславци. Първият гол в срещата бе маркиран в 30-та минута, когато основния арбитър Любослав Любомиров отсъди дузпа за задържане от страна на бранител на гостите на Николай Георгиев. Точен от бялата точка бе Методи Костов и резултата бе открит за 1:0. До края на първата част на дуела не се случи нищо изключително, с изключение на показаните жълти картони на Кирил Беров от гостите и Красимир Здравков от домакините.

Много разправии през втората част на срещата. Главният арбитър съумя да се оправи със обстановките. В 65-та минута Любослав Любомиров сподели втори жълт и естествено червен картон на Красимир Здравков от Вихрен и остави отбора с 10 души. Минута по-късно при центриране в наказателното поле на домакините Людмил Атанасов изненада вратаря на Вихрен и резултата бе подравнен – 1:1. Това не се понрави на възпитаниците на Здравко Лазаров, които потеглиха към отбелязване на нов гол, насищайки половината им. В 70-та минута при офанзива на гладиаторите последва центриране и присъединилия се в помощ на нападението Даниел Златков означи хубав гол за 2:1. Последваха реакции от страна на футболистите на Надежда Доброславци, вратаря Асен Асенов бе украсен в жълто за оборване на съдийското решение. В същата минута при отбелязване на гола старши треньорът на гостите Методи Атанасов навлезе на терена и основният арбитър Любослав Любомиров му сподели непосредствено червен картон и го изгони от терена. В 85-та минута Иван Лазаров от Вихрен получи жълт картон за попречване на неприятелски играч. В двуминутното продължение основният арбитър видя рисково атакуване на Лазаров против неприятелски играч и му сподели втори жълт и червен картон и остави тима на Вихрен с 9 души на терена.

След мача президентът на Надежда Доброславци Цветослав Цончев показа, че не е удовлетворен от съдийството и ще подаде тъжба в ЗС на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР