Досъдебно производство е образувано по случая с верижната катастрофа във

...
Досъдебно производство е образувано по случая с верижната катастрофа във
Коментари Харесай

Има образувано досъдебно производство за катастрофата при КПП Лозен

Досъдебно произвеждане е формирано по случая с верижната злополука във вторник на излаз от София малко преди контролно-пропусквателен пункт Лозен. Това потвърдиха за Actualno.com от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Подробности по случая не можем да ви дадем, той се проверява от прокуратурата, дадоха отговор на въпроса ни взел участие ли е в нея чиновник на Министерство на вътрешните работи. В такава обстановка единствено оповестяваме, че нещо се е случило някъде. Още повече не можем да разясняваме имало ли е спирачен път или не, прибавиха от ведомството.
Вчера се появи информация в обществените мрежи, която слага тезата, че служител на реда се е врязал в колите на излизане от София преди КПП-то при село Лозен. То беше сложено там на Разпети петък, поради инспекциите по празниците.
В собствен пост във Фейсбук Рада Маркова твърди, че синът й е потърпевш в злополуката на 21 април сутринта, отивайки на работа. В поста си тя написа още: " На път за работа, тази заран, верижна злополука преди контролно-пропусквателен пункт на изхода на София в посока Пловдив. Полицай грубо размаза няколко коли, първата, която пое удара, е на Мартин. Даже не знам на кой Господ да благодаря, че синът ми е с комоцио, няколко натъртвания и огромна нерешителност. Някой да видя това да е отразено в новините, ще забележим и следователите какво ще кажат за сътрудника си, който е летял с висока скорост и се е спрял в колоната без никакъв спирачен път. " Целият текст от поста и фотоси от злополуката можете да видите тук
В момента на ход е прокуратурата. Любопитна детайлност в тази ситуация е, че злополуката не е намерила място в бюлетина на Министерство на вътрешните работи от 21 и 22 април, нито има оповестена такава вест на уеб страницата на ведомството. Както и фактът, че редакцията на Actualno.com не е получавала писмо с първична информация за случая на 21 април, каквато е практиката на Министерство на вътрешните работи.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР