Досъдебно производства за хулиганство е започнато в полицейското управление в

...
Досъдебно производства за хулиганство е започнато в полицейското управление в
Коментари Харесай

Шофьори се млатиха заради неприличен жест с ръка

Досъдебно производства за безчинство е стартирано в полицейското ръководство в Горна Оряховица. Това оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново.

Вчера към 14.00 часа в ръководството е получен сигнал за зародил скандал сред водачи и пасажери на два леки автомобила, който е прераснал в сборичкване. Случката се разиграла в село Първомайци.

На мястото неотложно е бил изпратен полицейски екип. В хода на осъществената инспекция е изяснено, че същия ден в селото лек автомобил, ръководен от 18-годишно момиче и пасажери – момче и момиче на същата възраст, всички от село Ресен се разминали с различен лек автомобил, ръководен от 23-годишен мъж от село Поликраище. Веднага след разминаването единия автомобил последвал другия, изпреварил го и го принудил да спре.

Водачът на едното транспортно средство обвинил пасажер в другата кола, че му е направил непристоен жест с ръка. Разпрата прераснала в сборичкване, при което е било счупено предно панорамно стъкло на единия автомобил и мобилния телефон на лидерката му, както и задно панорамно стъкло и стоп на другата кола. След намесата на полицията са снети пояснения на водачите и пасажерите.

Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР