Дори препоръките на лекарите не могат да спрат чалгата Фолкаджията Константин

...
Дори препоръките на лекарите не могат да спрат чалгата
Фолкаджията Константин
Коментари Харесай

Ще хвърчи перушина! Коцето направи груба грешка, не можа да ...

Дори рекомендациите на лекарите не могат да спрат чалгата

Фолкаджията Константин се завърна на сцената в сряда, откакто поради лекарска възбрана краткотрайно беше поставил пауза на кариерата си.

" Моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея, викам и крещя по кръчмите, ще би трябвало да легна трети път за интервенция. Затова сега съблюдавам хигиена на гласа, върша ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред ", разгласи при започване на месеца Константин.

Въздържанието му не продължи дълго и артистът се появи в чалготека в Студентски град в столицата. На сцената Коцето се държи като че ли нищо не се е случвало - извива глас, дере се към почитателите си и демонстрира, че не си е научил урока за здравословните проблеми. Константин се появи и на концерта на колежката си и близка другарка Софи Маринова предходната седмица.

" Лекарят ми несъмнено иска ми се кара ", споделя през усмивка изпълнителят, който към този момент претърпя две интервенции на гласните струни и положението му по никакъв начин не е смешка, написа hotarena.net.

На присъединяване си Константин е във вихъра си - играе с танцьорки, гушка последователки, само че прави усещане, че не пие. Традиционно чалга идолът излиза на сцената с водна чаша, цялостна с уиски, само че този път ръцете му са празни и алкохол не се лее. Вероятно по лекарско наставление Коцето краткотрайно е лимитирал и пороците. Категоричен е и че в продължение на дни не е приказвал с никого, с цел да запази гласните си струни, а в бъдеще се надява да понижи участията из страната. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР