Дори и да не сте любителката на разнообразните нюанси и

...
Дори и да не сте любителката на разнообразните нюанси и
Коментари Харесай

5 цвята червило, които всяка жена трябва да притежава

Дори и да не сте любителката на разнообразните нюанси и текстури върху устните, няколко нюанса са измежду наложителните за всяка жена.

Вече ви показахме кои са must-have цветовете при лаковете, в този момент ви демонстрираме и кои са петте цвята червило, които всяка жена би трябвало да има.

Червено

Изобщо не се замисляйте. Вечната класика, откъдето и произтича наименованието на продукта. Нищо не трансформира визията по този начин, като грабващото вниманието алено червило. Червеното обаче, сходно на всички други цветове, има обилие от нюанси и евентуално ще имате някоя и друга несполучлива покупка, до момента в който откриете точния за вас. Червеното с оранжеви подтонове е свежо и леко edgy, до момента в който класическото наситено алено е една концепция по-елегантно.

Неутрално

И неутралното червило не е с повсеместен цвят. Това, което наподобява добре на една жена, може и да не стои добре на вашите устни. Идеята на неутралното червило не е да пасва на кожата, а според от подтоновете ѝ може да бъде розово, бледомораво или бежово. Бледата кожа наподобява най-добре с прасковено-розови оттенъци, до момента в който по-дълбоките цветове на кожата може да опитват с по-тъмни или по-светли нюанси.

Прозрачен глос

Носете го независимо или с цел да добавите искра към червилото си. Изберете формула без лепнене с овлажняващи съставки, за хидратиращ финиш вместо еликсир или като база за цветното червило.

Най-добрият цвят за устните ви

За натурален тип или с цел да наблегнете трагичния очен грим, изберете цвят, който е единствено няколко тона по-тъмен или по-светъл от естествения цвят на устните ви. Много постоянно тези цветове са бледоморави или с розови подтонове. Най-добрият метод да откриете идеалният за вас цвят е да го напаснете с цвета отвътре на долната джука.

Бери или мрачно лилаво

Няма потребност да нанасяте компактно тъмния цвят – пробвайте с потупване с пръст. А червило в един от тези нюанси е комфортно и за потребление като руж. Дълбоките червени и лилави нюанси галят кожата на лицето и имитират “изчервяването ”.

Експлозия от цветове по ноктите
10-те навика, които вредят на ноктите ни
Грешките, които позволяваме при слънцезащитата
Можете да имате по-сочни устни без инжекции!

Перфектна грим визия с розово червило

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР