Дори европейската здравна система не успя да спаси шефа на

...
Дори европейската здравна система не успя да спаси шефа на
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Дори европейската здравна система не успя да спаси шефа на ЕП

Дори европейската здравна система не съумя да избави шефа на Екологичен потенциал.

Това разяснява във фейсбук журналистът Иван Бакалов.

Ето какво написа:

Има хора, които повтарят непрестанно, че у нас смъртността била висока и преди ковид, че и в този момент е по-висока от някои западни страни, тъй като тук здравната система е скапана, а там ги избавят и т. н. Демек - вирусът не е причина да умрат 32 хиляди души от коронавирус у нас от началото на епидемията, и да има към 30 хиляди души свръхсмъртност за 2021 година

Лошата здравна система била отговорна...

Вчера умря ръководителят на Европейския парламент на 65 години. От пневмония. Добрата здравна система на Западна Европа не можа да го избави.

И в Германия е по този начин, и в Израел, и други - има заболели от коронавирус, които не могат да спасят и в най-хубавите лечебни заведения. Ама някой да не каже в този момент - той не е починал от коронавирус? Ами то и от пневмония не се умира при добра здравна система, нали?

Нали по този начин сме се научили от филмите - като пострадаме, идва една кола за спешна помощ и ни кара в болница, където ни избавят.

И в рекламите по малкия екран има едни хапчета, от каквото и да се разболееш, пиеш ги и се спасяваш.

И потребителят неудовлетворен - не са му създали задоволително добра ваксина, бият му я и край - повече вирус не го лови. И лечебните заведения са му скапани, не го избавят. А го карат да носи маски и да съблюдава ограничения...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР