Допълнителни противоепидемични мерки ще влязат в сила в област Сливен

...
Допълнителни противоепидемични мерки ще влязат в сила в област Сливен
Коментари Харесай

Сливен също въвежда нови противоепидемични мерки

Допълнителни противоепидемични ограничения ще влязат в действие в област Сливен от 31 януари, оповестява националната телевизия.

Преустановяват се груповите визити на възпитаници в езикови и просветителни центрове, в центрове за поддръжка и личностно развиване, в школи по изкуствата по време на междусрочната почивка. До края на февруари няма да се организират всеобщи проведени мероприятия, в случай че не се ползва метода за зелен документ.

През февруари в цялата Сливенска област заведенията за хранене и развлечения би трябвало да работят до 22 часа и с до 50% от потенциала си. Културните и театрални събития ще де организират при потребление до 50% от потенциала на залите, като феновете би трябвало да бъдат ситуирани през място и да бъде обезпечена отдалеченост от метър и половина.

Изискването за показване на зелен документ остава в действие. До 28 февруари в комерсиалните центрове вид МОЛ и пазарите придвижването би трябвало да е еднопосочно. Въвежда се надзор за броя на допусканите клиенти, като им се обезпечава повърхност от 8 квадратни метра.

Носенето на защитна маска е наложително. До 28 февруари в Сливенска област се преустановяват плановият банкет и плановите интервенции в лечебните заведения. Затварят се и пенсионерските клубове.
 И в Ямбол и Сливен учениците минават онлайн
И в Ямбол и Сливен учениците минават онлайн

Присъствено на образование остават децата от първи до четвърти клас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР