Допълнителна едногодишна присъда при първоначален строг режим на изтърпяване си

...
Допълнителна едногодишна присъда при първоначален строг режим на изтърпяване си
Коментари Харесай

Страховит бандит се покая, но след това направи големи зулуми

Допълнителна едногодишна присъда при първичен непоколебим режим на изтърпяване си „ проработи “ дезертьор от старозагорския пандиз, който преди да духне отмъкнал пари от вътрешната лафка, за която отговарял.

54-годишният Петър П. се възползвал от обстоятелството, че изтърпява присъдата си на свободен режим и потопен в неопределеност на 8 август 2017 година. Със себе си взел 237 от чекмеджето на общежитийното барче и и няколко фонокарти за 170 лева, благосъстоятелност на Директива за птиците „ Фонд Затворническо дело “, оповестява "Монитор ".

Издирването на беглеца се проточило до към средата на март, когато бил открит и закопчан с белезници.

За бягството Петър П. е получил 7-месечна ефикасна присъда, а за присвояването на поверените му пари – 12 месеца, защото действието е било осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Мъжът е напуснал пандиза съвсем на финала на наложената му за присъединяване във въоръжен обир 10-годишна ефикасна присъда, разясняват осведомени с житието му.

Новото наказване е вследствие на подписано съглашение с наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор, което е утвърдено от районния съд в Града на липите. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР