Домакинската работа е една от най-стресиращите дейности, предимно заради това,

...
Домакинската работа е една от най-стресиращите дейности, предимно заради това,
Коментари Харесай

Съвети за перфектен дом без стрес!

Домакинската работа е една от най-стресиращите действия, най-вече поради това, че в никакъв случай не свършва. Всеки желае да има хубав и чист дом като по филмите, само че зад този ослепителен тип стоят непрестанни старания и полагане на труд – миене, стартиране на прахосмукачка, бърсане на прахуляк... Дори от самото изброяване на безкрайните задания в един дом, човек може да се изтощи, а какво остава, когато би трябвало в действителност да се захване с тях.

Тогава пораждат и екзистенциалните въпроси, като „ Мога ли някакси да имам чист и комфортен дом без да се унищожавам от почистване? “ и „ Има ли метод чистенето да става съвсем незабелязано? “. И макар че не можем да дадем изрично заричане, че домакинските отговорности ще изчезнат вълшебен от живота ви, можем да ви дадем няколко съвета по какъв начин да ги извършите по-поносими и лесни, дори съвсем приятни.

СЪЗДАЙТЕ СИ РИТУАЛ

Когато чистенето е обвързване (а то съвсем постоянно е такова), то е досадно и отегчително. Единственият метод да го превърнете в по-приятен развой, е да го обвържете и с нещо, което ви носи наслаждение. Всяка работа върви по-спорно, когато е съпроводена с хубава музика да вземем за пример или пък с нова аудио-книга, която да върви през слушалките ви, до момента в който пускате прахосмукачка. Направете си чай, пуснете си обичано предаване по малкия екран и под негов акомпанимент се захванете с домакинските задания – ще ги приключите без да усетите и ще разберете, че чистенето в цялостна тишина е било голяма неточност.

СТЪПКА Пожарна охрана СТЪПКА – ИЗЧИСТЕН ДОМ

 Chanteclair

Когато застанем в средата на дома ни и забележим всички домашен отговорности, които ни чакат, може да изпитаме обезсърчение. Тук трикът е да си поставяте постижими цели – дребни и елементарно изпълними задания, които ще ви водят към идващото обвързване без да разберете. Когато видите, че банята към този момент е чиста да вземем за пример, ще методите с лекост в сърцето към кухнята, а оттова в спалнята и детската. И до момента в който се завъртите, къщата към този момент е изчистена – е, това е просто израз, ще би трябвало да се завъртите много пъти, само че в действителност няма да усещате чистенето като непостижима задача.

ГРИЖА ЗА ПОВЪРХНОСТИТЕ

Едно от най-трудните за почистване неща у дома са повърхностите – в банята, в кухнята, пода. Следите от сапун, лой и прахуляк от време на време са същинско предизвикателство, изключително в случай че не сме се снабдили с подобаващите артикули, които ще създадат почистването по-лесно.

Какво имаме поради под „ подобаващи артикули “?

Обезмаслителят е един артикул, който взема решение доста проблеми на разнообразни места вкъщи, само че паралелно с това обезпечава и нужната грижа към повърхностите. Качественият обезмаслител е мощно оръжие в ръцете ни и ще ни помогне да се оправим и с най-тежките замърсявания. В търсене на най-хубавия артикул, през днешния ден ще насочим взор надалеч обратно във времето – в ранните години на 20 век, когато в Марсилия е основан сапун извънредно и единствено от натурални съставки – известният и до момента марсилски сапун, който се отличава със своята достоверно благоухание на непорочност.

Оттогава са минали повече от 100 години, само че Chanteclair продължава да е синоним на непорочност и резултатност при разчистване, а тогавашният сапун през днешния ден се е развил до мощния и революционен обезмаслител. Всички артикули от марката не престават да се създават в Италия и да трансформират чистенето в по-лесен и прелестен развой за милиони хора по света.

Обезмаслителят е артикул, който има голяма мощ против петна от лой, трева, шоколад, изгорена храна и хиляди други типове замърсявания, които ще изчезнат безусловно пред погледа ви. Можете да го употребявате както върху барбекюто или скарата, по този начин и върху колелото на детето или пък в колата. Препаратът е съвършен и за авансово отнасяне на петна върху облекла, които по-късно ще изперете в пералнята.

Chanteclair идва в четири аромата – марсилски, лимон, лавандула и сода бикарбонат, само че всички те са високо ефикасни и мощни при приложимост върху всички типове повърхности и петна. Действието им има три посоки – унищожаване на омазняването, премахване на петна и пълноценно разчистване. Обезмаслителят има и няколко разновидности:

UNIVERSAL – използвайте го против всеки тип леке или замърсяване, в банята или кухнята, върху барбекюто, в колата, по облеклата.

RAPID EFFECT – той ще почисти упорити замърсявания и омазняване от всички повърхности безусловно за секунди

UPSIDE-DOWN – с помощта на формата на флакона, ще можете да почистите и най-отдалечените места вкъщи, употребявайки и последната капка от продукта

PRE-TREATMENT – основан за авансово отнасяне на облекла, той е идеалното средство за справяне с петна от разнообразни типове

IN & OUT HOME – това е универсалният обезмаслител Chanteclair, който е подобаващ за домашна приложимост, само че и за приложимост отвън дома

FRESH FRAGRANCE – едно спукване с него ще остави свежо благоухание във въздуха

И ето по този начин, незабелязано, с на разположение, ще съумеете да се справите даже и с най-тежките домашен задания вкъщи. Както казахме първоначално, няма по какъв начин да обещаем, че тези задания ще изчезнат, само че сигурно могат да бъдат превърнати в елементарно изпълними и даже приятни занимания, изключително откакто видите брилянтните резултати, реализирани за секунди. Току-виж даже ви се прииска да почиствате по-често!

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР