Докато всеки индивид има свой собствен начин на поведение в

...
Докато всеки индивид има свой собствен начин на поведение в
Коментари Харесай

Някои грешки, които мъжете допускат по време на секс

Докато всеки субект има собствен личен метод на държание в леглото, някои привички диктуват недоволствата, които мъжете имат от дамите и дамите от мъжете. Вижте някои от грешките, които мъжете позволяват по време на секс и множеството дами желаят обезверено да се трансформират.

Докосването

Клиторът е доста по-сложен от пениса. И с цел да бъдем почтени, той е и доста по-чувствителен. Отдавайки се на пристрастеността си по време на секс, мъжете не осъзнават какво тъкмо вършат с клитора. Трябва да запомнят, че грубото пъхане на пръсти не е нещо, което се харесва на дамите.

 Снимка 343979

Любовната игра

Проникването не е единственото прелестно нещо по време на секс. Жените обичат любовната игра толкоз, колкото обичат всяка друга част от любовния развой, а мъжете доста постоянно я подценяват и подценяват.

Пляскането

Знаем, че пляскането е нещо, по което мъжете си падат, само че има ограничаване за това. Не е целесъобразно да се прекалява с пошляпването, защото освен боли, само че и с цел да бъдем почтени, работи анти възбуждащо.

Шепнене, апелирам

Най-хубавата част по време на секс за дамите е нежният шепот, даже и да са мръсни думички.

 Снимка 343978

Ушите

Жените обичат заигравките с ушите, само че и това си има мярка. Не бива да се дъвчат и лигавят прекомерно, а леко да бъдат облизвани.

Разнообразието

При множеството мъже се случва по този начин, че щом харесат нещо и се почувства опитни в него, те стартират да се концентрират единствено върху това и да подценяват всички останали детайлности. Сексът е кумулативно изпитание и всеки подробност би трябвало да бъде взет под внимание.

Мълчанието

Както мъжете обичат да слушат стенанията на дамите по време на секс, по този начин и дамите имат потребност да чуят, че на мъжете им харесва това, което се случва по време на акта.

 Снимка 343971

Оргазмите

Само тъй като мъжът е изпитал оргазъм, не значи, че и дамата е свършила. Независимо какъв брой приспивен и изтощен се усеща мъжът след 10 минути деяние, целесъобразно е да вложи още малко усърдие, с цел да докара и половинката си до кулминационния миг на наслаждение по време на секс.

Качеството за сметка на количеството

Качеството има по-голямо значение за дамите от количеството. Повечето мъже си мислят, че да вършат секс 2-3 пъти дневно се харесва на дамите, само че в действителност качеството на тези полови екскурзии е от същинско значение за нежния пол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР