Докато чакате с нетърпение решенията, които ще вземете през следващата

...
Докато чакате с нетърпение решенията, които ще вземете през следващата
Коментари Харесай

Две неща, на които лидерите трябва да обърнат повече внимание през 2023 г.

Докато чакате с неспокойствие решенията, които ще вземете през идната година, едно нещо е несъмнено – ще би трябвало да се справите както с „ познати “, по този начин и с „ незнайни “ фактори. Като човек, който изследва демографските и софтуерните трендове, оформящи професионалния ни живот, виждам, че доста от актуалните трендове основават „ познати “ фактори, за които може да започнете мислите още занапред.

Демографските трендове, да вземем за пример, се развиват (поне в кратковременен план) по предвидим метод. Във всички развити страни доста хора ще живеят по-дълго (преминаването на възрастовата граница от 100 години ще да бъде действителност за от ден на ден хора) и като цяло се раждат по-малко деца.

Предсказуемият резултат е, че популацията застарява, а в някои страни остарява бързо и понижава. Вземете за образец Япония, където сега междинната възраст 48 години. В Китай, до 2030 година междинната възраст ще бъде 47 години, а 26% от популацията ще бъде на възраст над 60 години. В момента в Съединени американски щати, междинната възраст е 38, а до 2030 година ще бъде 40.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР