Докато бях министър, в кабинета ми дойдоха множество граждани. Заедно

...
Докато бях министър, в кабинета ми дойдоха множество граждани. Заедно
Коментари Харесай

Рашков: Докато бях министър, съдия Цариградска, Бакалова и други направиха оплаквания от поведението на Божанов

Докато бях министър, в кабинета ми пристигнаха голям брой жители. Заедно със сътрудниците ми ние ги изслушахме. Една част от тях направиха недоволства от държанието на Божанов – арбитър Цариградска, Бакалова и други бяха единствено част от тези, които приказваха по тази тематика. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Бойко Рашков от парламентарната естрада по време на дебатите за основаването на специфични комисии, които да открият има ли непозволено въздействие върху правораздавателната система у нас и условия към убийството на Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" В плана вниманието е ориентирано към клуба, само че желая да кажа, че клубът се явява единствено дребна спирка по пътя на корупцията в страната. Какво като установим кой е минавал през кулба? Какво ще създадем? Ще ги установим поименно? ", попита той.

" В чужбина е известно, че България се разяжда от корупция. Корупция освен в правосъдната власт, а и по всички други управляващи. Представители на това уродливо събитие в обществото има и тук, измежду нас ", сподели още Рашков.

Бившият вътрешен министър подчертава върху глобените по " Магнитски " български политици и общественици: " Неслучайно се произенсоха две страни за корупционно държание на лица в нашата страна, от които едното е тук и водачества и ще поеме водачество на една политическа партия, която ще съставлява един огромен % български жители ".

Рашков повдигна и тематиката за Пепи Еврото. Той акцентира, че семейството на Еврото имало имущество в чужбина, като се базира на думи на някогашната брачна половинка на Петър Петров, която споделила, че фамилията имало парцели в Гърция, които били ръководени отдалечено.

" Нашата антикорупционната комисия не знам какво е правила, само че от дълго време е трябвало да се оправи с този проблем “, сподели Рашков.

От обстоятелството, че никой не се е занимавал с този въпрос или от обстоятелството, че няма никакви резултати по този въпрос – какъв извод може да си създадем? Че върху активността на тези хора, в това число фамилията Петър и Любена Петрови, има държавен чадър. Тази комисия ще обяснява ли този въпрос, тази комисия ще обяснява ли за какво обществото не знае, няма резултат от активността на КПКОНПИ какво са създали с тези имущества, добити по явно противозаконен начин
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР