Доброволци от Детско полицейско управление към училище „Св.Св.Кирил и Методий“

...
Доброволци от Детско полицейско управление към училище „Св.Св.Кирил и Методий“
Коментари Харесай

Видински ученици се отличиха в състезание между детски полицейски управления

Доброволци от Детско полицейско ръководство към учебно заведение „ Св.Св.Кирил и Методий “ в Брегово показаха ОДМВР-Видин в национално спортно съревнование. Надпреварата на доброволците от детски полицейски ръководства от цялата страна се организира през вчерашния ден в Националната спортна академия „ Васил Левски” в столицата. Тя мина в три стадия – персонална полицейска отбрана, пътна сигурност и оказване на долекарска помощ на потърпевш.
Отборът, който показа ОДМВР-Видин в надпреварата, е от учебното заведение в град Брегово. Доброволците – Стоян Йонов, Яница Лалова, Станислав Йорданов и Даяна Йорданова, бяха придружавани от учебния си началник Наташа Найденова и контрольор Детска педагогическа стая Албена Станиславова. Ръководител на екипа бе основен контрольор Веселина Николова – шеф бранш в отдел „ Охранителна полиция” на ОД МВР-Видин.
Децата от Брегово демонстрираха отлични умения и познания в оспорваната конкуренция. Днес, те се завръщат с грамоти и дарове, въодушевени от присъединяване си в надпреварата.
Двугодишният план на първите пет Детски полицейски ръководства от област Видин е на прага на своя край. През месец май следва дипломирането на участниците в обучителната стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР