Добро утро!Тук е най-важното:Странният протест на "Възраждане"Българската помощ за УкрайнаГладът

...
Добро утро!Тук е най-важното:Странният протест на "Възраждане"Българската помощ за УкрайнаГладът
Коментари Харесай

Три минути: Неутралитет значи Русия. Кога гладът се превръща в оръжие

Добро утро!

Тук е най-важното:
Странният митинг на "Възраждане "Българската помощ за УкрайнаГладът като оръжие
Лозунгът „ за неутралитет “ значи „ да подкрепим Русия “. Вижте – хората са с съветски флагове, а приканват България да е неутрална. Борис Митов беше на митинга и откри, че има. Например, че „ окупаторите вън “ е девиз, ориентиран не против окупацията на Русия, а против Съединени американски щати.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на.
Твърде малко, прекомерно късно
България се реши да изпрати на Украйна. Шефката на кабинета на премиера Лена Бориславова твърди, че те ще бъдат предопределени за цивилни. Досега България не е изпращала военна помощ на Украйна. Против това са Българска социалистическа партия, които са част от ръководството, и „ Възраждане “, които са съпротива.

„ Демократична България “ (ДБ), която е също част от ръководството, изиска да се изпрати военна помощ на Украйна, а от страната. Демократична България предлага България да поддържа със съдебномедицинска експертиза следствията за осъщественото от съветската войска. Такива към този момент се провеждат от украинските управляващи, Организация на обединените нации и Европейски Съюз.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Войната е била избор, а не наложителност
Войната в Украйна беше стартирана по желание, заключи зам.-генералният секретар на НАТО Розмари ДиКарло. „ в нея, нито в страданието, което тя предизвиква “, добави тя. Тя удостовери, че Русия е употребила неразрешените касетъчни бомби минимум 24 пъти.

Русия употребява, сподели украинският президент Зеленски. Той се базира на това, че ракетите унищожават цели, които обезпечават прехранване. В обсадените градове не се позволява внасяне на храна. Корабите с храна за експорт са блокирани.

Ако харесвате “3 минути ”, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Руски мобилни крематориуми
са почнали работа съветски мобилни крематориуми, твърди кметът Вадим Бойченко. Той позволи, че това се прави, с цел да прикрие следите от закононарушенията. Предполага се, че жертвите в Мариупол може да са десетки хиляди.

Русия твърди, че е „ евакуирала “ над 120 000 души от Мариупол на своя територия. Украйна назовава това депортиране. В сряда към бяха евакуирани към украинското Запорожие със съдействието на Червения кръст.

Над 400 души от са в неопределеност. Този град, дружно с Ирпен и Буча, беше от най-засегнатите във войната. Тела на жителите му бяха открити в прилежащи села и градове.

Част от съветската войска, която отстъпи от киевска област, се изтегли в Беларус. Пазарите на страната разкриха картини на мародерството: Руските бойци ограбват домове в Украйна, а.
Дъщерите на Путин. Нови наказания
Съединени американски щати постановиха на пълнолетните дъщери на Путин и Лавров. Санкциониран е и самият външен министър Сергей Лавров, както и две съветски банки – най-голямата Сбербанк, която е държавна и частната Алфа Банк.

За двете дъщери на Путин се знае доста малко. За тях се заприказва след първото десетилетие от ръководството му.

Почина съветският националист. Той апелираше към имперските упоритости на Русия надалеч преди Путин да пристигна на власт.
Унгария и Европейски Съюз
Европейската комисия стартира процедура п
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР