Добро утро!Тук е най-важното:ИТН иска да управляваГЕРБ готви отмяна на

...
Добро утро!Тук е най-важното:ИТН иска да управляваГЕРБ готви отмяна на
Коментари Харесай

Три минути: ИТН иска да управлява без Кирил и Асен. Непризнат съд в Донецк осъди на смърт чужденци

Добро утро!

Тук е най-важното:
Има Такъв Народ желае да управляваГЕРБ готви анулация на хартиените бюлетиниСамопровъзгласен съд в Донецк осъди на гибел чужденци
Какво ще написа един ден в учебниците по история? Че сътрудник в държавното управление го е свалил поради каква тъкмо неправда? Последните 24 часа не дават отговор на този въпрос. Обвиненията на „ ИТН “ (ИТН) са все по този начин многочислени, само че зад тях не стои нито един действително създаден факт, обвързван с изпълнителната власт.
Обвинението „ Македония “
Еврокомисарят по разширението Оливер Верхеи беше в София. Заедно с премиера Петков, че България подвига ветото си за започване на договаряния на Северна Македония за участие в Европейски Съюз. Има Такъв Народ твърдеше, че точно такива стъпки на държавното управление са една от аргументите да се изтеглят от ръководството.

Депутатът от Има Такъв Народ, върху която, съгласно него, Кирил Петков е написал на ръка поредността на дейностите на София по отношение на Скопие – първо повдигане на ветото, а по-късно – условията към Северна Македония. Не е ясно дали това е писано от Петков, нито дали това е персоналният му проект или версия за развиване на събитията. Според, която е началник на кабинета на премиера, това са „ трикове на сценаристи “.
Обвинението „ пари за пътища “
Това, в което взаимно се упрекват районният министър Гроздан Караджов и държавното управление на Кирил Петков, са парите за пътища – дали Караджов е желал спомагателни 3,9 милиарда, с цел да „ запуши дупка “ в бюджета, или ги е желал с цел да ги даде на „ крадливи компании “. Всъщност става дума за, написа Генка Шикерова. Именно ГЕРБ заложи проблеми с заплащанията на големи суми без резултат за обществото.

Парите за автомагистрала „ Хемус “ да вземем за пример са отишли за в страната, сподели вътрешният министър Бойко Рашков.
Има Такъв Народ желае да ръководи
„ ИТН “ (ИТН) се стреми към, без присъединяване на Кирил Петков и Асен Василев, стана ясно от думите на някогашната председателка на Народното събрание Ива Митева от Има Такъв Народ.

До вечерта в четвъртък в Министерския съвет е подадена – тази на министър Гроздан Караджов от „ ИТН “ (ИТН). Партията има още трима министри, които Слави Трифонов „ изтегли “ в сряда.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на
Движение за права и свободи, ГЕРБ, „ Възраждане “
Трите опозиционни партии към този момент няма да внасят избор на съмнение към държавното управление, само че чакат оставката му. предложи на кабинета самичък да изиска избор на доверие в парламен
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР