Добро утро!Тук е най-важното:Европа готви трибунал за РусияСАЩ отпуска 33

...
Добро утро!Тук е най-важното:Европа готви трибунал за РусияСАЩ отпуска 33
Коментари Харесай

Три минути: Трибунал за Русия, рекордно въоръжаване за Киев. Има ли такова нещо - евтин руски газ?

Добро утро!

Тук е най-важното:
Европа готви арбитражен съд за РусияСАЩ отпуска 33 милиарда $ за КиевСофия стачкува против съветската експанзия
Парламентарната асамблея на Съвета на Европа изиска поради военната инвазия в Украйна. Резолюцията за основаването му беше призната единомислещо, един се въздържа. Бъдещият арбитражен съд ще бъде основан с контракт „ сред страни съидейници “ и ще може да преглежда само закононарушението експанзия. В момента то не може да бъде разследвано от интернационален съд, тъй като за това е нужно единодушие на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, а в него Русия има право на несъгласие.

Резолюцията е първият интернационален документ, който посочва съветската идеология, довела до войната: русский мир.
Съединени американски щати с рекордна помощ за Украйна. „ Кинтекс “
Американският президент Джо Байдън изиска от Конгреса помощ за Украйна. Парите биха отишли за военни и филантропични потребности. Тази сума е равна на към 4 годишни бюджета за защита на Украйна.

Въоръжаването на Украйна заплашва сигурността на Европа, сподели представителят на Кремъл. Коментарът му беше изработен още преди да стане ясно предлагането на президента Байдън.

България и Унгария са единствените страни от НАТО и Европейски Съюз, които не подкрепят военно Киев, само че има косвени данни, че българско оръжие стига до Украйна през трети страни. Търсенето на българско оръжие е голямо, споделя пред Генка Шикерова шефът на държавната оръжейна компания „ Кинтекс “.

Оръжейният цех „ Арсенал “ търси да назначи на работа, заяви във Facebook журналистът Николай Стайков.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на.
Фронтът
Руската войска е напреднала на Източния фронт, споделя съветникът на президентската администрация на Украйна Алексий Орестович. Той споделя, че и двете страни са претърпели обилни загуби на хора и техника, а украинските бойци стартират да губят наличие на духа.

на превзетите територии с данни, годни към 28 април.

Вечерта в четвъртък Русия изстреля и, до момента в който в града се намираше генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. Преди да посети Киев, Гутериш беше в Москва и се срещна с Путин, който прикани да спре огъня п
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР