Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Борисов говори като министрите на

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Борисов говори като министрите на
Коментари Харесай

Три минути: Борисов заговори като хората на Радев. Какви гадости правят руснаците в Украйна

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Борисов приказва като министрите на РадевРуските бойци признават за още закононарушения в УкрайнаКакви звуци издават черните дупки
Ден откакто служебното държавно управление разгласи, че ще договаря с „ Газпром “, последваха реакции от страна на политическите сили. упрекна кабинета, че умишлено е пропуснал опция да обезпечи различни доставки, с цел да може да върне съветската компания в България.

От Българска социалистическа партия приветстваха решението и подсетиха, че още през април са желали възобновяване на диалозите с „ Газпром “.

показа позицията на Демократична България против подновяването на договарянията с съветския снабдител. Той обаче упрекна за актуалната обстановка „ Продължаваме промяната “ (ПП), както и че държавното управление на Кирил Петков е „ разрушило контракта с „ Газпром “. Такава теза беше изказана и от министри в служебното държавно управление, назначено от Румен Радев.

През април „ Газпром “ наруши едностранно контракта си и спря доставките за България.

Заради дейностите на София от обявиха, че Русия е потвърдила своята ненадеждност като снабдител на газ. Това е и повода Европейски Съюз да се отдръпва от съветските доставки.

Според специалисти за България и крие опасности.

В сряда в София се чакат нови митинги под надпис против подновяването на съветските газови доставки.
Сблъсъци на фронта
На 24 август се навършват шест месеца от началото на съветската инвазия в Украйна. Пореден боец от съветската войска призна, че на украинска земя. Те са убивали и обирали цивилни, а за дейностите им е имало заповеди от вис
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР