Добро утро!Най-важното е тук:Нова оръжейна пратка за УкрайнаПо-малко проекти по

...
Добро утро!Най-важното е тук:Нова оръжейна пратка за УкрайнаПо-малко проекти по
Коментари Харесай

Три минути: Всички решения зависят от Борисов и Пеевски. Вносът на руски петрол може да остане още година

Добро утро!

Най-важното е тук:
Нова оръжейна пратка за УкрайнаПо-малко планове по Плана за възстановяванеСемьон Новиков
Парламентът утвърди от зенитно-ракетни комплекси С-300, както и муниции на Министерство на вътрешните работи с отпаднала нужда.

Решението беше взето на закрито пленарно съвещание и за него заяви в коридорите депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Проектът за решението беше на Пеевски, Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов.

" Възраждане " и Българска социалистическа партия се пробваха да спрат това решение, а Русия изиска то да бъде преразгледано с изказване, оповестено от минути след гласуването.

В сряда Пеевски, Борисов, Петков и Ивайло Мирчев за това да бъде тествано дали има осъществено закононарушение при прехвърлянето на собствеността над съветската черква на посолството на Русия в София.

Само няколко часа по-късно да направи инспекция по случая.

в държавния списък сподели, че земята под църквата е била дарена от общината на Русия още през 19-и век. Документите са на повече от 140 години и за пръв път се разгласяват.

В същото време ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж се отдръпнаха от оферти на сътрудниците им от ПП-ДБ. Бойко Борисов сподели, че се отхвърля от концепцията на страната. Той отхвърли и предложенията на държавното управление за унищожаване на понижената Данък добавена стойност ставка за заведенията за хранене, както и против концепцията за бонуси при подаване на сигнал за укриване на налози.

Няколко часа по-късно на същото мнение се оказа и Пеевски.

Късно в сряда пък депутатите от икономическата комисия в Народното събрание взеха решение година, а не съгласно първичния проект – в границите на месец.

За неналичието на обещаните промени и зависимостта на приемането им от Пеевски и Борисов.
Пари от Европа и арести
Част от плановете, планувани в Плана за възобновяване и резистентност, ще отпаднат или ще бъдат изменени,. Той твърди, че причина за това е решението на Европейската комисия да понижи средствата за България с 1.1 милиарда лева . поради по-доброто показване от предстоящото на стопанската система в пандемията от ковид.

Главната дирекция „ Борба с проведената престъпност “ (ГДБОП) в Министерство на вътрешните работи извърши три ареста по следствие на Европейската прокуратура против хипотетична проведена незаконна група, обвинена в. Единственото, което се знае за тримата, е че единият от тях е държавен чиновник.

, ще бъде дисциплинарно осъден само за това, че е употребявал персоналното си оръжие. Това заяви министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и добави, че Министерство на вътрешните работи застава зад служителя на реда. Според министъра служителят на реда е извършил " всички указания и протоколи за деяние при такива случаи ".
Здравеопазването и имунизациите
Правителството си има стратегия, а никой не се интересува от нея. За нея не се приказва и не се написа. Красен Станчев я изучи и откри проблем в тематиката " опазване на здравето " и отвън нея..

Здравното министерство разгласи доставката на 80 640 aдаптирани ваксини против COVID-19. Според европейските рекомендации те би трябвало да бъдат сложени на над 2 млн. души в България. Основната цел на новата имунизационна акция е да преодолее насъбраните през последните години страхове,.
Местните избори и номерата за гласоподаване
и обединенията в бюлетината за гласоподаване на локалните избори на 29 октомври. За вота за кметове и общински съветници са регистрирани общо 58 партии и 9 обединения в ЦИК.

Българска социалистическа партия са с номер 1, ГЕРБ със 7, Има Такъв Народ с 21, „ Възраждане “ са с 42, Движение за права и свободи с 57 и ПП-ДБ с 66.

След 20 години в една от двете най-големи малките екрани бТВ, от стажант до началник на новините, той влезе в политиката. Той е роден в Стара Загора преди 39 години. Сега желае да стане кмет на София, повдигнат от Бойко Борисов. Кой е Антон Хекимян?.
Украйна, Молдова и Нагорни Карабах
Украинският президент против Русия. Той изясни, че глобите не са задоволителни и натискът върху Москва би трябвало да бъде засилен.

, заяви държавната гранична работа на Азербайджан. Варданян е някогашен министър-председател в непризнатото държавно управление на сепаратисткия район Нагорни Карабах.

По данни на Ереван 47 000 души, които са близо една трета от популацията на района, към този момент са пристигнали в Армения.

Едва 10 дипломати са останали в съветското посолство в Кишинев. Останалите бяха изгонени от Молдова. Това обаче не значи, че връзките с съветските секрети служби са прекратени демонстрира противоположното.
Няколко рекомендации
В Северна Македония живеят 3504 души, които публично са заявили, че са българи. Това е 0,19% от популацията. Включването им в конституцията като прието малцинство се трансформира в междудържавен проблем, само че е
залог Скопие да влезе в Европейски Съюз. Какво ще се промени, в случай че изискването бъде изпълнено?.

Знаете ли, че размерът на конуса или пирамидата е една трета от този на цилиндъра или призмата със същата основа и височина? Вероятно не, само че, живял в Гърция преди 2400 години, го знае. За живота му споделя Пламен Асенов в рубриката.

В сряда с персони от българската история. На платното е изобразен и европейският път на България от времето на Първото българско царство до през днешния ден.
Човек на деня
Засега той е единственият герой, спечелил правото да съставлява България на идната следващата година Олимпиада в Париж. и е Човек на деня на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР