Добрият сезон за Фиорентина продължава. Снощи „виолетовите“ за пореден път

...
Добрият сезон за Фиорентина продължава. Снощи „виолетовите“ за пореден път
Коментари Харесай

Във Фиорентина могат да мечтаят за Европа

Добрият сезон за Фиорентина продължава. Снощи „ виолетовите “ за следващ път затвърдиха мощното си показване от началото на сезона, като реализираха сложен, само че значим триумф при гостуването си на Специя. „ Ла Виола “ се наложи с 2:1 с гол в края на срещата, а след тези 3 точки отборът решително продължава да гледа към европейските шампионати.

Припомняме, че Фиорентина към този момент е част и от полуфиналите за Купата на Италия, като съставът ще се изправи против Ювентус и Душан Влахович в спор за място на финала. Наставникът на тима от Флоренция Винченцо Италиано не скри насладата си от постигнатата победа, само че показа и какво още е нужно, с цел да може Фиорентина в действителност да заслужи своето място в европейските клубни шампионати в края на сезона.

Vincenzo Italiano was overjoyed following the late comeback win over Spezia, although he highlighted the importance of maintaining focus.
— footballitalia (@footballitalia)
„ Много съм удовлетворен, че спечелихме. Трите точки бяха извънредно значими, защото ние гоним нашите цели и би трябвало да побеждаваме в сходен вид мачове. Така триумфът е още по-сладък, само че както добре знаем от време на време би трябвало да страдаш, с цел да се поздравиш с крайната победа. Виждам, че почитателите се вълнуват, а медиите също ни дефинират за един от главните кандидати за европейско участи “, разяснява някогашният ментор на Специя.

„ Хубаво е да мечтаем, в това няма нищо неприятно, само че би трябвало да останем пределно съсредоточени. Искаме да играем в Европа, само че е значимо да намерим постоянството в своите изяви. Аз бях сигурен, че даже след продажбата на Влахович, тимът ще продължи да се показва добре и към този момент ясно демонстрираме това. Единственото, което желая е да продължим по същия метод, да работим настойчиво и се надявам, че ще заслужим мястото си на европейската сцена през новата акция “, разяснява Италиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР