Добрите примери са навсякъде около нас, трябва само да се

...
Добрите примери са навсякъде около нас, трябва само да се
Коментари Харесай

Добрият пример в Перник: включете се в играта с награди на Economic.bg

Добрите образци са на всички места към нас, би трябвало единствено да се огледаме. Именно по тази причина ви каним да се включите в новата самодейност на Economic.bg в обществените мрежи, като качите фотография или видео на сполучливи европейски планове, финансирани със средства за доближаване в Област Перник. Всички публикации трябва да бъдат качени във вашите персонални профили с хаштаг #ПреходНаВъзможностите и да последвате профила на Economic.bg. Предизвикателството е под формата на Instagram игра с награди, проведена от нашата медия.

Играта е част от осъществяването на плана „ Преход на опциите “, който има за цел да даде публичност на приноса на политиката на доближаване на Европейския съюз, Фонда за обективен преход и Плана за възобновяване на Европа за обезпечаване на равномерен и обективен преход към неутрална във връзка с климата стопанска система на българските райони, които ще бъдат най-засегнати от трансформацията.

А Перник е един от тези райони, дружно със Стара Загора и Кюстендил. В тази връзка, на 23 януари 2024 година екипът на Economic.bg ще пристигна в Перник, с цел да ви срещне с специалисти, които да разкажат за опциите за европейско финансиране на планове, които ще поддържат плавното излизане от въглищата. Експерти от финансиращите органи и обществените управляващи ще дадат изясненост за предстоящите промени, свързани с прехода към въглеродно неутрална стопанска система в Перник, и ще разяснят съществуващите благоприятни условия. Можете да се запишете гратис за събитието тук. 
За играта
От през днешния ден, 16 януари 2024 година, до 5 февруари 2024 г. имате опция да участвате в играта, която организираме взаимно с Елица Стойчева, инфлуенсър и гражданин на град Перник. За да се включите и да спечелите фотоапарат за моментни фотоси Fujifilm Instax Mini 12  (награда за огромния печеливш) или слънчево зарядно за телефон (награда за второ и трето място), би трябвало да извършите няколко елементарни условия:
да последвате профила на Economic.bg в Instagram;да споделите в своя профил в Instagram фотография или видео на сполучливо изпълнен или изпълняващ се европейски план, финансиран по политиката на доближаване на Европейски Съюз с хаштаг #ПреходНаВъзможностите;проектът наложително би трябвало да е на територията на Област Перник;снимките наложително би трябвало да са ваши.
След привършване на интервала на играта, на база на постигнатите резултати, ще се изберат тримата печеливши. Те се дефинират на база на постигнатия брой реакции на обявата.

Победителите ще бъдат избрани в период от 5 работни дни след привършване на играта и оповестени на страницата в период до 5 работни дни, считано от определянето им.

Пълните условия на играта четете ТУК.

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР