Добрите лайфхакове трябва да отговарят на 3 основни изисквания: да

...
Добрите лайфхакове трябва да отговарят на 3 основни изисквания: да
Коментари Харесай

С този трик винаги ухае цялата баня и още 18 полезни идеи за хитри домакини

Добрите лайфхакове би трябвало да дават отговор на 3 съществени условия: да бъдат елементарни, бързи и евтини. И несъмнено, те би трябвало да бъдат потребни в моменти, когато обичайните решения или не могат да се употребяват, или към този момент са били употребявани и са били неефективни. И по този начин, потребителите започнаха да споделят тези гениални трикове между тях онлайн и ние събрахме най-запомнящите се в тази публикация, които несъмнено ще ви оказват помощ в доста връзки

Ние не можем да живеем без елементарни и ефикасни решения. И няма да се изненадаме, в случай че незабавно откакто прочетете тази публикация, се запитате: „ Как бих могъл да пребивавам без това преди? “ Тези препоръки са в действителност положителни.

19. Мицеларната вода отстранява замърсяванията от маратонките.

18.

Това в действителност работи, когато няма различен метод да заредите телефона си.

17. Поставете няколко капки етерично масло върху ролката тоалетна хартия, тъй че банята ви ще мирише прелестно от самото начало.

16. Можете да навиете ролките от подаръчна опаковка доста по-лесно, в случай че ги увиете в картонена ролка.

15. За да донесете храна у дома и да я затоплите, включете нагревателя на седалката.

14. Поставете балони на закачалки, с цел да предотвратите измъкване на облеклата, в случай че не желаете да инвестирате в закачалки с гумено покритие!

13. Претопляне на пицата в затрупан тиган на слаб огън = хрупкава коричка и топено сирене.

12. Нямате потребност от специфична четка, можете просто да употребявате фиба и казуса незабавно ви е решен

11. Можете да употребявате елементарна вилица, с цел да премахнете тези следи по килима, направени от мебели.

10. Ако сте купили банани, които към момента не са узрели, можете да ги загреете във фурната, с цел да станат до мечтаното положение

9. Използвайте пружина, с цел да фиксирате кабел, тъй че да работи по-дълго време.

8. Да, това не е най-добре изглеждащият калъф за слънчеви очила. Но е по-добре от нищо, в случай че би трябвало да ги транспортирате и пазите в сигурност, нали?

7. Ако би трябвало да измиете доста картофи (например за огромна вечеря), използвайте съдомиялната си машина.

6. Ако отивате на празненство и не желаете да вземете чантата си единствено с цел да държите ключовете си, прикрепете ги към сутиена си.

5. Използвайте лепило велкро, с цел да предотвратите плъзгане на килим по пода.

4. Намажете червилото върху фиксатора и залепете маскираща лента към пластината, след което затворете вратата, с цел да определите къде фиксаторът контактува с пластината.

3. Напръскайте маслото по цялото тяло и по-късно прибавете обичания си парфюм. Маслото ще заключи аромата върху тялото ви

2. Ако имате главоболие и нямате болкоуспокояващи, пробвайте да сложите бананова кора на челото си. Благодарение на високата централизация на калий ще облекчи болката.

1. Ментоловата пяна за бръснене е дейно лекуване на слънчеви изгаряния. Нанесете малко пяна върху кожата (не търкайте), оставете я за 30 минути и по-късно изплакнете с хладка вода. Повторете, в случай че е належащо.

Какви необикновени трикове бихте добавили към тях?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР