Добрич. Пленер Цветно лято“ ще се проведе от 11,00 часа

...
Добрич. Пленер Цветно лято“ ще се проведе от 11,00 часа
Коментари Харесай

Пленер „Цветно лято“ ще се проведе в Общностния център за деца и семейства в Добрич

Добрич. Пленер „ Цветно лято “ ще се организира от 11,00 часа през днешния ден в двора на Общностния център за деца и фамилии в Добрич, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна . На събитието са поканени консуматори на Центъра - деца и техните родители, които ще се забавляват съгласно своето предпочитание и ползи в три работилнички. Първата е наречена „ Млад художник ”, втората - „ Работилничка за цветя ” и третата - „ Работилничка за графити ”.

Общностен център за деца и фамилии добруджанския град действа по план „ За еднакъв късмет на децата ”, изпълняван от Община град Добрич и финансиран от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси 2014-2020 ”, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Центърът е комплекс от интегрирани услуги за ранно детско развиване, целящи поддръжката на деца от 0 до 7 годишна възраст от уязвими групи, в това число деца с увреждания и техните фамилии, както и бъдещи родители, за възстановяване достъпа до здравна и обществена грижа и възстановяване на здравния и обществения им статус. Всичко това за предварителна защита на общественото изключване и понижаване бедността измежду децата. Адресът на Центъра в град Добрич е ул. „ Теменуга ” №27.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР