Добри новини за отбора на Локомотив София. До дни новото

...
Добри новини за отбора на Локомотив София. До дни новото
Коментари Харесай

До дни пускат новото осветление на стадион Локомотив в столичния квартал Надежда

Добри вести за тима на Локомотив София. До дни новото осветяване на стадиона в столичния квартал „ Надежда “ ще бъде пуснато.

По този метод „ железничарите “ ще могат да домакинстват и късни мачове от Първа лига.

Тимът на Станислав Генчев ще може да играе под новите прожектори на клубния си стадион в „ железничарското “ дерби с Локомотив Пловдив от шестия кръг на футболното ни състезание, в случай че бъдат извадени нужните разрешителни за прилагане от Столична община и премине лицензионната процедура от БФС.

„ Ще бъда доста благополучен локомотивското дерби да се играе на осветяване. Мисля, че ще бъде един добър празник за нашите последователите “, съобщи пред Българска национална телевизия притежателят на Локомотив София Иван Василев.

Поставянето на осветлението струваше на „ червено-черните “ над 600 хиляди лв.. Всеки един от стълбовете-гиганти е с дължина от 33 метра, тегло 5 тона и разполага с 22 прожектора.

До началото на този сезон Локомотив София играеше домакинските си мачове на Националния стадион „ Васил Левски “, което е коствало на клуба над 320 хиляди лв..

„ Всичко, което вършим, не е елементарно и го вършим в придвижване. С всичко имаме компликации, само че аз и моят екип към този момент вървим в вярна посока “, добави Василев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР