Добри новини за боеца Ванко от Варна съобщиха за Varna24.bg

...
Добри новини за боеца Ванко от Варна съобщиха за Varna24.bg
Коментари Харесай

Огромен напредък за боеца Ванко от Варна! Нека помогнем за успешното му възстановяване!

Добри вести за боеца Ванко от Варна оповестиха за Varna24.bg негови близки. Детето, което претърпя ужасяваща автомобилна злополука и дълго време беше сред живота и гибелта, през днешния ден се възвръща сполучливо, с помощта на всеотдайните грижи на своя татко Добромир Тодоров, уредникът на поредицата от благотворителни прояви Наталия Димитрова-Лазарова и всички благодетели, които подариха средства за лекуването на детето в чужбина. 

Ванко към този момент е отзивчив и персонално благодари на всички хора, които оказват помощ за неговото възобновяване. Това излиза наяве от клип, основан благотворително от  " PxL3 Studio ". Ето какво споделят от там:

" Случайността ни срещна със ориста на Ванко от Варна.

Ние, екипът на " PxL3 Studio ", не можахме да останем безучастни и създадохме този клип, с цел да може той по-бързо и елементарно да стигне до допустимо повече хора. Това е нашият метод да помогнем. Вярваме, че всички дружно ще успеем, че средствата за продължение на лекуването ще се съберат!

Приятели, помогнете и вие! Да бъдем хора освен по Коледа!

Varna24.bg  припомня, че Иван Тодоров оцеля при злокобната злополука край Долище, в която починаха неговите майка и баба, само че остана дълго в будна кома в клиниката по неврохирургия към МБАЛ  " Св. Анна ", където бяха положени големи грижи за него. След това с голям брой дарителски акции, които не престават и до в този момент на страницата " Заедно за Ванко ", бяха събрани средства за превозването му до немската клиника, където той излезе от будната кома, стартира да наддава на килограми, след което последваха голям брой интервенции и процедури за неговото възобновяване.

За да продължи сполучливото възобновяване на боеца Ванко, фамилията се нуждае от нашата поддръжка. Можете да помогнете, като дарите средства: 

ИВАН ДОБРОМИРОВ ТОДОРОВ

Банка ДСК

ВАЛУТА:BGN

IBAN: BG81STSA93000026491369

BIC:STSABGSF

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР