Добре познатият на цял Бургас психично болен Милен отново побърка

...
Добре познатият на цял Бургас психично болен Милен отново побърка
Коментари Харесай

Лудият Милен се събуди и в Бургас стана страшно

Добре познатият на цялостен Бургас психологично болен Милен още веднъж побърка жителите на града. 35-годишният мъж легна на основния бул. „ Стефан Стамболов” и стресна десетки водачи и минувачи по тротоара, оповестиха очевидци на случилото се, представени от " Флагман ".

Мъжът има шизофрения и епилепсия, скоро бил излязъл от Психото в Бургас. Коронният му номер е да провокира суматоха и да се прави на починал по улиците на града. Случайни минувачи го видели да лежи на пътя и му помогнали, като го издърпали от булеварда и го оставили да лежи на тротоара. Някои от хората, които се притекли на помощ обаче го разпознали и незабавно се обади ли на 112.

„ Защо този човек е на независимост? Ляга по улиците на града за следващ път, по този начин стресира пешеходците и основава опция за ПТП, тъй като някой може да го сгази”, разясниха очевидци на разигралата се на метри от УМБАЛ-Бургас сцена.

Припомняме, че преди два месеца Милен бе грубо пребит от дюнерджията Илиян, който работи на бързото хранене на ъгъла на БСУ. Бургазлията е и черната овца във входа си на бл. 55 в ж.к. " Славейков ". Възмутени негови съседи се оплакаха пред Флагман.БГ, че през по-малко от месец Милен подвига на крайник целия вход през нощта, викайки и псувайки всеки. Основна причина за нападателните прояви на другояче скромният бургазлия е заболяването му, само че и това, че той пропуща да пие хапчетата си, споделят хора от блока.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР