Добре е всичко, което се прави, да се прави с

...
Добре е всичко, което се прави, да се прави с
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Kогато дойдат F-16 преходът да бъде плавен

„ Добре е всичко, което се прави, да се прави с мисъл. Така че когато дойдат F-16 преходът да бъде равномерен ”, добави Зафиров.

„ Възможностите България да бъде снабдена с изтребители са две. Ясно е, че би трябвало да се вземат или самолети втора употреба, или чартърен. Най-важното е да не се изгубят качествата и живата мощ – хората, които летят. За да се случи това Министерството на защитата към този момент води диалози в тази тенденция. Има реализирани избрани договорености и те ще бъдат показани, когато бъдат финализирани ”. Това съобщи  Атанас Зафиров – зам.-председател на Българска социалистическа партия и председател на комисията по защита в Народното събрание, предава Нова тв.

„ Водят се диалози за обезпечаване на техника, която да не допусне недостиг на качества. И двете варианти са вероятни. Това е въпрос на бюджетни решения ”, сподели още той.

По думите му все още обединението е постоянна. „ Факт е, че има тематики, по които в обединението има прочут разнобой. Хубаво е, че в режим на разговор той се преодолява и най-после излизаме с единни решения ”, разяснява зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

„ Това беше заложено още в самите съдружни съглашения. Там си оставихме опция партиите в обединението да имат лично мнение по редица въпроси, които могат даже да бъдат под формата на законопроекти, защитавани в зала ”, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР