Добре е в първите 7 години да те научат, че

...
Добре е в първите 7 години да те научат, че
Коментари Харесай

Първо впечатление на Ицо Хазарта от НС: Някои депутати издават определени звуци

Добре е в първите 7 години да те научат, че когато има някакви лица, които се изричат, да мълчиш, да не издаваш избрани звуци. Това съобщи пред Христо Петров от “Продължаваме смяната ” във връзка първото му усещане след пленарното съвещание. Той показа, че след съвещанието е имал присъединяване във Велико Търново.

“Няма да мога да го върша толкоз постоянно, колкото преди, само че стига едното да не пречи на другото - на драго сърце ”, добави той по Нова телевизия.

Ден по-рано новоизбраният народен представител от Политическа партия Христо Петров - Ицо Хазарта, даде и първото си телевизонно изявление като народен представител. Репортерка от Българска национална телевизия съумя да го настигне в коридорите на Народно събрание и му зададе няколко въпросо, чиито отговори бяха съвсем едносрични.

Ето какво сподели лидерът на листата на Политическа партия от 25-и МИР, който с изборните си резултати съкруши водачите на ГЕРБ и на Българска социалистическа партия Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Репортерка: Свойствено ли ви е това да влезете тук?

Хазарта: Не.

- Какво желаете да постигнете и за какво смятате, че хора като вас имат място в Народното събрание?

- Не мога да ви отговоря.
Ицо Хазарта се застъпи за симфоничните оркестри
Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, се разгласи в поддръжка на симфоничните оркестри. На полемиката за просвета в границите на прегово...

- Притеснен ли сте?

- Да!

- Все отново постоянно сте имали ярка социална позиция...

- Благодаря ви за разбирането, прелестен ден.



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР