Добрата новина е, че тонът, пренесен от предишното НС, е

...
Добрата новина е, че тонът, пренесен от предишното НС, е
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не е моментът да се самопредлагам за премиер, нека не взривяваме диалога

Добрата вест е, че тонът, пренесен от предходното Народно събрание, е изменен. Вече има разговор сред партиите. Без значение на кого ще бъде връчен трети мандат ще има диалози – започваме с най-малките и стигаме до най-големите. Преди да се направи общ диалози – лидерски и експертен от всяка партия, би трябвало да е ясно какви условия ще бъдат сложени преди съставянето на едно държавно управление.

Това съобщи пред NOVA водачът на „ Български напредък “

Той уточни, че най-важно е да се реши какво е антикризисното въодушевление на партиите – решаването на най-важните проблеми на хората, на бизнеса, на страната.

Запитан какъв кабинет ще се търси, в случай че получат третия мандат, Янев изясни малко – който да преведе страната през серията от рецесии, по тази причина би трябвало да получи необятна социална поддръжка.

На въпрос подготвен ли е да бъде министър-председател, в случай че се стигне действително до съставянето на държавно управление, водачът изясни, че " в този момент не е моментът да се самопредлагам за министър председател ".

Той не скри, че има съответни имена за министри, само че не желае по този метод да взривяваме разговора, като стартираме диалога в обратна посока.

Стефан Янев бе безапелационен, че в никакъв случай не е променял позицията си за войната в Украйна, просто през друг интервал е защитавал тези, които носят едно и също обръщение, само че имат разнообразни нюанси, неправилно интерпретирани или неразбрани от медиите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР