Добавянето на електроника в тестовете за бременност не ги прави

...
Добавянето на електроника в тестовете за бременност не ги прави
Коментари Харесай

E-тестът за бременност е сравним с първия IBM PC


Добавянето на електроника в тестванията за бременност не ги прави по-точни
(снимка: Foone / Twitter)

Електронният тест за бременност е съпоставим по продуктивност на хардуера, заложен в него, с първия личен компютър, показан на пазара от IBM, откриха запалянковци.

Потребители на Twitter са инспектирали електронни проби за бременност от известни американски магазини, с цел да открият, че електрониката не играе съвсем никаква роля за тях, като се изключи че може да се съпостави с първия IBM PC, отбелязва в репортаж по тематиката The Verge.

Всеки тест, струващ по-малко от 5 $, включва процесор, лента с RAM, батерия и дребен LCD. Инженерите, прегледали тестванията, означават, че тези устройства евентуално са по-бързи от първия компютър на IBM. Разликата е, че първо се уринира върху тях и по-късно просто се изхвърлят.

I saw a tweet recently that I wanted to confirm. Sadly I can’t find it right now, but it was about digital pregnancy tests.
So, I went out and grabbed a 2-pack for 7 dollars: let’s tear it down!

— foone (@Foone)

Потребителите може да си мислят, че прибавянето на електроника прави тестването по-точно. Но в реалност електронните проби към момента съдържат същата лента, върху която би трябвало да се уринира.

Електронните съставни елементи в теста се употребяват единствето за отчитане на резултата, който се демонстрира под формата на ленти при стандартни проби за бременност без електроника в тях.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР