До края на август Левски ще подпише нов спонсорски договор

...
До края на август Левски ще подпише нов спонсорски договор
Коментари Харесай

Баждеков: "Левски" преговаря с българска фирма

До края на август " Левски " ще подпише нов спонсорски контракт с българска компания. Това разкри в предаването " Тази заран " изпълнителният шеф на клуба Константин Баждеков.

В момента текат договаряния, като и двете страни желаят завършването на договора да е скоро. Баждеков обаче не пожела да разкрие детайлности за компанията, също така, че има разностранна активност.

Преди десетина дни Баждеков се завърна на поста изпълнителен шеф на " Левски ". Той наследи Павел Колев, който дефинитивно напусна след последната среща на Надзорния и Управителния съвет, извършена на стадион " Георги Аспарухов ".

" Почти не съм се колебал, когато Управителният съвет единомислещо ми предложи да поема длъжността. Бях подготвен да поема тази отговорност, защото " Левски " се нуждае от помощта на всеки ", изясни той, като посочи, че се е съгласил да бъде изпълнителен шеф до Общото заседание на " Левски " на 31 август.
Снимка: Lap.bg
Той още веднъж напомни какъв брой сериозна е финансовата рецесия на " Герена ".

" Парите от спонсорските контракти все още съвсем са усвоени. Най-големият запас, който оказва помощ сега, са почитателите. Независимо от огромната помощ, " Левски " би трябвало да има тактика и стратегия, която да подсигурява бъдещето на клуба ", безапелационен е Баждеков.

Той удостовери появилата се в интернет информация за договаряния с нов спонсор.

" Става въпрос за конструкция с многостранна активност, която оцени какво е " Левски ". Дай Боже да е дълготрайно партньорство. ", сподели още той.

Баждеков разяснява и странната обстановка с английския предприемач Джоузеф Диксън, който искаше да придобие клуба, само че в последна сметка мажоритарният притежател Наско Сираков приключи договарянията.
Снимка: Lap.bg
" За страдание, когато клубът е изпаднал в такова състояние и хората, които го ръководят се пробват да създадат всичко, с цел да го стабилизират, са принудени на взаимни отстъпки и се позволяват неточности. Важното е, че " Левски " не се подведе в тази посока ", сподели още той.

Гледайте във видеото цялото му посещение в " Тази заран ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР