До дни ще бъде обявен инициативният комитет, който ще издигне

...
До дни ще бъде обявен инициативният комитет, който ще издигне
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Не се притесняваме от конкурентите

До дни ще бъде разгласен инициативният комитет, който ще издигне за втори мандат президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова.

Кандидат-президентската двойка получава доста номинации и поддръжка от средите на социалистите, сподели в Шумен вицепрезидентът Илияна Йотова, която бе формален посетител на честването на 165 години от основаването на национално читалище „ Добри Войников ".

По думите на Йотова, те имат поддръжка и от безпартийни жители от огромни и дребни обитаеми места. Вицепрезидентът Йотова не се тормози от конкуренцията за президентската институция, чака градивен разговор за бъдещето на България.

" Гледам извънредно съществено на всяка конкуренция. Чакаме и другите претендент –президентски двойки. Надявам се в тази доста сложна акция, в която ще се преплитат и парламентарна, и президентска акция, да имаме задоволително време да спорим, в положителния смисъл на думата, да имаме полемики, всеки да изложи своята визия, свето чувство, своя взор по какъв начин би трябвало да се развива страната в идващите години ", съобщи тя.

Илияна Йотова съобщи, че президентската институция по конституция е доста значима, тъй като е единствената, която има право и опция да беседва с политически партии и други институции без това да се смята за пристрастност тогава, когато би трябвало да се търсят положителните решения за България.

" Нека да забележим какво ще предложат нашите сътрудници, отнасям се извънредно съществено към всички наши бъдещи съперници, уповавам се за един естествен разговор, последното нещо, което желая е да се повтори картината от последното Народно заседание ", бе безапелационна Йотова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР