До часове може да стане ясно откъде идват бомбените заплахи.

...
До часове може да стане ясно откъде идват бомбените заплахи.
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: До часове може да стане ясно откъде идват бомбените заплахи

До часове може да стане ясно от кое място идват бомбените закани. Това сподели служебният министър на вътрешните работи  . За   за сложени гърмежи до образователни заведения.

„ Службите за сигурност наблюдават тези процеси и няма никакво съображение за терзание. Ще създадем всичко допустимо да няма учредения за терзание, без значение от постъпващите закани ”, акцентира той.
Министърът посочи, че цялостна информация ще се даде, когато завърши следствието, което сега тече. Демерджиев добави, че не е визирал съветската страна, разяснявайки бомбените известия през вчерашния ден.   „ Предположенията са най-различни. Водещата доктрина е, че става въпрос за хибридни офанзиви, свързани с Русия по някакъв метод. След като партньорските служби имат изрично мнение, ще го споделим “, сподели през вчерашния ден вътрешният министърът.
Министерство на вътрешните работи охранява учебните заведения и изборните пространства, с цел да се обезпечи естественото осъществяване на гласуването в неделя, с цел да няма спиране на процеса.

„ Умората от честите избори в последните няколко години не трансформира значимия факт, че да гласуваш е израз на главно политическо право, без значение с какво се пробват да ви сплашват - с машините, видеонаблюдението, с бомбените закани по имейл. Не е ужасно да се гласоподава. Страшно ще е да пропуснем опцията да излъчим почтени хора, които да ни съставляват, тъй като предстоят значими управнически решения, които няма накъде повече да се отсрочват във времето “, разяснява при започване на съвещанието на Министерския съвет служебният министър председател Гълъб Донев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР