До американския сценарий може да се стигне, ако радикалното политическо

...
До американския сценарий може да се стигне, ако радикалното политическо
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Радикалното политическо противопоставяне у нас ще доведе до американски сценарий

До американския сюжет може да се стигне, в случай че радикалното политическо опълчване у нас продължи. За това предизвести Румяна Коларова в ефира на bTV. Повод за думите й са острите реплики сред ръководещи и президент, както и мненията на Веселин Марешки по време на консултациите с президента.
“За мен има два съществени казуса за изборния развой и признаването на резултатите от изборите. Единият несъмнено е пандемията, другият – това коренно опълчване. То е тъкмо толкоз опасност за изборите, колкото и пандемията”, уточни тя.

Политологът и някогашен учебен министър предвижда ниска изборна интензивност, която ще бъде резултат от това.

Тя разяснява и проблемите в системата на образованието в условия на COVID-19.

По думите ѝ към този момент се приказва за потомство с учебен недостиг. Според нея дистанцията сред възпитаници и учители основава доста огромни проблеми. Тя добави, че има и плюс от отдалеченото обучение – обновило се е образователното наличие.

Относно обстоятелството, че единствено 1/5 от преподавателите желаят да се имунизират против COVID-19, само че всеобщо декларират, че ги е боязън да се върнат в клас, Коларова разяснява, че е надалеч моментът от връщането на децата в учебно заведение. Тя съобщи, че е уверена в идната смяна в настройките на учителите по отношение на имунизацията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР