До 30-годишна възраст хората обикновено вече са преживели няколко връзки,

...
До 30-годишна възраст хората обикновено вече са преживели няколко връзки,
Коментари Харесай

Изчакайте този, който се влюби във вашите белези, а не във вашата усмивка

До 30-годишна възраст хората нормално към този момент са претърпели няколко връзки, няколко раздели.

Те към този момент са наясно какво е вълнението от първата обич и първото отчаяние, какъв брой тъга носят душевните страдания от несподелена обич или от обстоятелството, че вашата обич е избрал/а друг/а.

Всички ние прекосяваме през това, животът не щади никого и то освен по сърдечните въпроси. Затова и всеки от нас носи своите белези: психически, прочувствени, душевен..

И през днешния ден най-важното в обществото е красивото лице. Тонизирани тела, стегнати задни елементи, тонизирани ръце, изпъкнали коремни мускули. Може би до момента хората в никакъв случай не са се занимавали толкоз интензивно със спорт, колкото в наши дни.

В същото време спряхме да се влюбваме в същинската хубост.  Преди можехме да сме задоволително положителни, само че през днешния ден би трябвало да сме съвършени!

Често поглеждаме в обществените мрежи идеалното тяло на някоя съвършена жена, по-късно се поглеждаме в огледалото и ни си се желае да плачем.

Мислим си, че никой няма да ни обича, тъй като не сме задоволително положителни.

Ей, събудете се! Белезите са по-хубави от усмивките и притискането.

Вътрешни белези – върху в миналото разрушено сърце, от горест и отчаяние, от загубите, които сме претърпели. Всеки от нас може да опише своята лична история, от която побиват тръпки.

Разбира се, красивото тяло постоянно е нужен фактор за физическа възбуденост. Но когато става въпрос за същинска обич, тогава би трябвало да има освен това от него.

Защото времето работи върху нас по-бързо, в сравнение с си даваме сметка. И доста от нас – тези, които имат връзка или към момента чакат съдбовната обич, неведнъж са склонни да подценяват цената на белезите. Често пъти подценяваме хората с „ белязани “ души, тъй като знаем, че те са сложни за схващане.

Хората с вътрешни белези са изпитвали доста болежка и постоянно е доста пъти е даже невероятно да се откри връзка с тях, т.е. подобаващата контактна точка.

Но в случай че намерите човек със същите белези като вашите? Ако срещнете някой, който ви съблазнява с мозъка си, смеха, добрина, погледа …

Бъдете отворени за този късмет, погледнете по-широко от външната обвивка, в дълбините на душата. Може би там ще откриете някой, който е вашето отражение…

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР