До 17 септември всички желаещи да се включат в кампанията

...
До 17 септември всички желаещи да се включат в кампанията
Коментари Харесай

Кампанията на БНТ Прозорец към родината участва в Алея на книгата

До 17 септември всички искащи да се включат в акцията на Българска национална телевизия за набиране на книги, пособия и учебници за българските учебни заведения зад граница, могат да създадат своите дарения на специфичния щанд в границите на „ Алеята на книгата “ на столичния бул. „ Витоша “.


В петото издание на книжното ревю навън вземат участие над 50 издателства, а до паметника на Алеко Константинов е самостоятелен и книжовен ъгъл за срещи с писатели, представяния на книги и работилници за деца. На формалното разкриване на книжния базар кметът на София Йорданка Фандъкова открои благородната задача на акцията „ Прозорец към Родината “ и акцентира значимата роля на българската книга за поддържане на българските корени у нашите сънародници зад граница.

Дарителски пункт за книги и образователни пособия за българските учебни заведения в чужбина, част от акцията " Прозорец към родината ", е открит със съдействието на Фондация „ Българска книга “ и е отворен в работното време на ревюто - от 10 до 20 ч.
 Вижте повече за акцията "Прозорец към родината "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР