Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

"Левски" разгроми "Локомотив" в най-резултатния си мач от близо 5 години

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Левски " разгроми с 6:0 " Локомотив " (София) на своя стадион " Георги Аспарухов " в мач от третия кръг на Първа лига. Сините реализираха първа домакинска победа от началото на сезона, откакто на старта.

Със седем точни удара футболистите на Николай Костов означиха шест попадения, като имаха и други шансове в дуела.

Сините са с две следващи победи след грешката на старта, а с трите точки към този момент са на четвърто място в таблицата. Джавад Ел Джемили означи два гола, по един прибавиха Андриан Краев, Марин Петков, Роналдо и Илиян Стефанов.

Победата е най-изразителната на " Левски " от октомври 2018 година, когато сините вкараха седем попадения против " Верея ". През предишния сезон тимът един път означи четири и един път пет гола в мачове от Първа лига.

Извън случките на терена, дуелът още веднъж беше белязан от демонстрации против притежателя на клуба. На няколко места по трибуните имаше транспаранти " Сираков вън ", както и подобен в поддръжка на някогашния треньор Станимир Стоилов.


© LAP.BG

Първите минути в мача с " Локомотив " по нищо не подсказваха за безапелационния излаз от срещата. Гостите се държаха добре до 20-ата минута, когато " Левски " поведе. Уелтон центрира, а Андриан Краев се разписа с глава.

В 38-ата минута Ел Джемили удвои задатъка на домакините след нова асистенция на Уелтон.

В началото на втората част сините към този момент водеха с 3:0. В 51-ата минута Ел Джемили вкара за повторно, като това се случи след благополучен рикошет.

До края последваха голове на Пеетков в 65-ата, подобен на Роналдо в 72-ата след груба неточност на вратаря на " Локомотив ", както и попадение на Стефанов в 79-ата минута. Най-близко до попадение " Локомотив " беше в края, когато удар на Карлос Франса срещна гредата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР