Дневен хороскоп за четвъртък, 14.05, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за четвъртък, 14.05, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия има страхотен късмет

 Дневен хороскоп за четвъртък, 14.05, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Желанието ви да сте на първото място и да виждат единствено вашите триумфи, не ви разрешава да сте реалисти, а замъглява ясната мисъл и съзнанието ви и ви води към неуспех. На работното място не сте изключително дейни. Очаквате да получите хвалба, с която да блеснете пред сътрудниците си, само че е добре да я заслужите. След напрегнатия работен ден, даже и в случай че работите у дома, вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Ще срещнете хора, измежду които може да се окаже вашия сателит в живота. Не бързайте с интимните мигове.

ТЕЛЕЦ  

Концентрирайте силите си, с цел да се справите с проблемите, които пораждат още от сутринта в този ден. Не изяснявайте връзките си с хора, които познавате малко или се запознавате през днешния ден. Отложете деловите срещи даже и в случай че сътрудниците ви упорстват ги да проведете. Не обсъждайте въпроси свързани с бъдещи настоятелен инициативи. Напрежението денем ще се отрази на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте.

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви са придружени от проблеми и спънки, които не трябва да превръщате в причина да се съмнявате в себе си. Способни сте да се справите с всичките си задания. Бъдете търпеливи и целеустремени. Не проявявайте неспокойствие на работното си място. Бъдете деликатни към непредвидените настоятелен и персонални запознанства. Денят ви е под напрежение. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичаните хора. Не проявявайте прищявки и липса на предпочитание да ги изслушате. Сексуалните контакти би трябвало да са по взаимно предпочитание, а не принудително изпросени от вас. По-добре ги отложете.

РАК

Очаквайте да ви предложат нова работа. Денят е сложен, само че не пречи да дадете единодушието си и да обърнете хода на събитията в своя изгода. Бариерите, които си поставяте сами и терзания ви не са оправдани. Не се отхвърляйте от желанието си да завършите започнатите задания, които към този момент ви тежат. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите нещо, приемете, че ще сексът с колегата ви няма да му достави наслаждение.

ЛЪВ

Непредвидени разноски ще понижат спестяванията ви. Не се вживявайте и не приемайте този факт за тягост. Избягвайте пътуванията и деловите срещи, които ще бъдат несполучливи. Уговорете диалози с авторитетни хора за идната седмица, в случай че знаете, че може да разчитате на тях и ги проведете в комфортно за двете страни време. Бъдете виновни към брака и връзките си, скъпи дами, колкото и огромни служебни отговорности да сте поели. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора.

ДЕВА

Заемете се с рутинните си отговорности и не уговаряйте настоятелен срещи. Ще бъдат несполучливи, в случай че не сте си изяснили какво очаквате. Надеждите ви няма да се оправдаят, в случай че не сте подготвени с оферти и претенции. Стабилизирайте постигнатото и внесете естетика в връзките си на работното място, които сега изживяват следващата рецесия. Неочаквана препирня в фамилията ви ще се трансформира в скандал с замяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и колегата ви. Естествено е възприятията ви да охладнеят. Не се надявайте на помиряване в леглото, както се случва постоянно в фамилията ви. По-добре се откажете от секса.

ВЕЗНИ

В този ден сте удовлетворени от всичко, което е обвързвано с деловата страна на живота ви. Не е изключено да ви разочароват дейностите на близки хора, само че би трябвало да анализирате и своите пропуски. На работното място се справяте чудесно. Деловите срещи са сполучливи. Ще разрешите от дълго време зародили проблеми сред вашите сътрудници, с които те не съумяват да се оправят. Възможни са прочувствени прояви, кавги с обичания човек и срив в връзките поради вашата служебна претовареност, която ви лишава огромна част от времето. От вас зависи да ги избегнете, само че не с нападателно налагане на мнението, а с такт, самообладание и взаимни отстъпки

СКОРПИОН

Промените на работното място ще се осъществят с ваша помощ. Присъствието ви е наложително. Не заминавайте в командировка, тъй като може да се окаже, че вашите хрумвания са отхвърлени, поради неспособност да ги отбраните непосредствено. С отговорно отношение към предложенията на сътрудниците си гарантирате покачване на заплатата. Не е изключено, в случай че сте правилни и виновни, да ви предложат и по-висока позиция. Не бива да желаете от колегата си повече от това, което може да ви даде. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си, да не сте постоянно изтощените и не изглеждащи добре дами и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки положителните приходи в персоналната ви банкова сметка през днешния ден ще изхабите доста сили и нерви, с цел да се справите с работата си. За страдание повода е в непознати неточности, а вие не обичате да сте губещи. Задълбочете се в отговорностите си и ще съумеете. Ще сте недоволни от себе си, само че това чувство е краткотрайно. Не се вживявайте в рецензията по ваш адрес и не се заяждайте. Вечерта е вероятен непредвиден спор вкъщи, който бързо ще бъде позволен във ваша изгода, в случай че убедите брачния си сътрудник в възприятията си. Днес не сте в въодушевление за полови удоволствия, само че точно те ще ви оказват помощ да се разтоварите от напрежението.

КОЗИРОГ

Денят е неподходящ за дейна работа. От сутринта очаквайте неприятности. Бъдете сдържани в държанието си. Нервността ви оказва въздействие и на работното място. Не ви се работи, по тази причина сте склонни да се заяждате и да обвинявате целия свят за ставащото. Причината за проблемите ви се корени във обстоятелството, че сте развалили връзките си вкъщи. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, в случай че обичаните ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не поставяйте началото на новите задания до обед. Следобед ще се справите сполучливо. Най-напред ги обмислете и обсъдете още един път. През целият ден триумфът е с вас, в случай че не го пропилеете в незначителни занимания. Бъдете откровени в настояванията си и не прикривайте претенциите си пред вашите сътрудници, които не трябва да ги научават от странични хора. Запознанство в сантиментална конюнктура не е причина да градите незабавно проекти за взаимно бъдеще, тъй като не сте срещнали подобаващия сътрудник. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията. Не имат вяра на възприятията ви.

РИБИ

Намерете метод да засилите желанието си за работа. Всичко постигате с доста старания. Не бързайте да споделяте концепциите и проектите си. Отложете плануваните настоятелен срещи. Разговорите, които се постанова да организирате са ви досадни и го вършиме без предпочитание, само че хората против вас го долавят и могат да ви подведат. Не бъркайте любовта с привличането учредено на общи интелектуални желания, тъй като след време може да се окажете обвързани с несъответствуващ сътрудник и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви желания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР