Дневен хороскоп за 20.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОсъществете

...
Дневен хороскоп за 20.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОсъществете
Коментари Харесай

Някои зодии днес ще напълнят портфейла

Дневен хороскоп за 20.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Осъществете желанията си на работното място и с триумф поставете ново начало. Не се гответе за огромни промени, тъй като към момента не е настъпил момента да ги осъществите. Ще се справите с компликациите с лекост. Отхвърляте дилемите си, в случай че сте съсредоточени в работата си. Вие без подозрение сте смели хора и не се боите от риска, само че не го търсете принудително, тъй като си вредите. Разговорите с интимната или брачна половинка са сполучливи, изключително в случай че сте съгрешили предходните дни поради среща с ваши приятелки и се постанова да изгладите връзките си. 

ТЕЛЕЦ

Направете и невъзможното, с цел да започнете още през днешния ден с осъществяването на новите си служебни задания. Ще се натоварите с повече работа, само че резултатът ще е отличен. Ще ви донесе мечтаното самопризнание. Деловите диалози няма да бъдат сполучливи. Отложете ги за различен ден, с цел да не се окажете впримчени в настоятелен връзки, които ви вредят. Не взимайте спонтанни решения, свързани с обичаните ви хора. Бъдете внимателни и ще разрешите всички проблеми с лекост. Семейният живот ви изнервя, в случай че сте сключили преждевременно брак. 

БЛИЗНАЦИ 

От сутринта отхвърлете единствено нормалните си ежедневни служебни отговорности. Не се изхвърляйте с нови оферти на работното място. Последствията ще са неподходящи за вас. Избегнете загубите. Заловете се крепко за работа и триумфът ще ви споходи. В положение да се справите с всички провокации. Разговорите са сполучливи, в случай че ги проведете следобяд. Настъпила е следващата злополука в връзките с околните ви. Причината е следващата невярност на колегата ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете религия, че връзките ви ще се оправят, само че пък сигурно ще се лишите от половите удоволствия. 

РАК

Днес сте обезпокоени  дали общуването с вашите сътрудниците ще е умерено или ще ви натоварят още веднъж с проблеми. Разчитайте на триумф в разрешаването на проблеми на работното си място. Имате опция да се придвижите към нов връх по служебната стълбица. Финансовото ви положение ще се усъвършенства. Начинанията са сполучливи. Намерете време вечерта да се видите с другари, които от дълго време ви оферират среща. Заведете обичаните си хора и им създайте приятни страсти. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете преждевременно на полови удоволствия. 

ЛЪВ

Длъжни сте да се заемете се с работа, която ви е приятна и може да бъде приключена до края на деня, само че сте се задълбочили в нещо, което ви притегля, а и ви губи времето. Бъдете виновни към отговорностите си. Пристъпете към начинанията деликатно, без припряност, с цел да не допуснете неточности. Заемете се непременно със стабилизиране на фамилните си връзки. Не допускайте следващото отдалечаване. Сексът с обичаните хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили денем.

 

ДЕВА

Трудностите в този ден са подбудени от нежеланието ви да се занимавате с рутинната си работа. Притеснени сте, че тъпчете на едно и също място, че развиването ви е спряло. Искате да се обогатите с нови познания. Бъдете поредни в дейностите си. Най-напред приключете със отговорностите си, а по-късно осъществете фантазията си. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващия сътрудник, през днешния ден е съвършен ден за оповестяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ 

От вас зависи да бъдете деликатни до обед в този ден. Причината за компликациите са странични фактори, които никой на работното ви място не е съумял да планува. Не са изключени промени. Ако се постанова премислете проектите си за деня, които няма да попречат да се справите със дилемите си и даже да проведете значими диалози.  Не се опитвайте да постановат мнението си вкъщи, с цел да не си спечелите следващата препирня. Кризата в връзките с интимната ви половинка е краткотрайна. Не пропускайте успокояващите ви полови мигове.

СКОРПИОН

Разпилени сте и от сутринта сте устремени към няколко цели, само че все пак на работното място жънете триумфи с концепциите и умеенето да се справяте с компликациите. Денят носи триумф на търговците, лекарите и фармацевтите. Не инвестирайте парите си, в случай че не сте уверени в бъдещата си облага. Избягвайте запознанствата. В персоналният живот не е добре да взимате спонтанни решения, благи дами, тъй като ще отдалечите половинката си. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате късмет да разрешите проблемите си. 

СТРЕЛЕЦ

През целия ден макар напрежението и натоварването бъдете деликатни и анализирайте постъпките си, с цел да избегнете неуспех и загуби. На работното място сте отпуснати и без предпочитание за работа, само че е добре да надмогнете това ваше положение. Направете изпитание и завършете в период дилемите си. Няма да ви подминат и разправии, в случай че допуснете финансови загуби. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви връзки. Сексът ви носи приятност, само че не и в случай че е принудително изпросен или не е мечтан и от двама ви.

КОЗИРОГ

Радостта ви от постигнатото на вашето работно място е повода да сте непредпазливи и да се хвалите и може да се трансформира в крах. Не се поддавайте на гнева си, в случай че достиженията ви през днешния ден не са съгласно упованията ви, поради одеве потвърдения триумф. Емоцията ще съсипе постигнатият мир с вашите сътрудници, в случай че не се вгледате в себе си и не осъзнаете и личните си неточности. В персоналните си връзки сте постигнали следващия връх. Не се опитвайте да наложите метода си на живот. Заради нерешителност в възприятията си сте нестабилни в интимните връзки. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте спокойни, тъй като финансовите ви приходи са повече от предстоящото и ще ви изпълнят портфейла и банковата сметка. Въпреки това не прекалявайте с заведенията за хранене. Никой няма да оцени вашата благотворителност. Анализирайте грешките си и не се колебайте да измененията метода си на живот, в случай че с това ще постигнете по-спокойно бъдеще. Влюбени сте, само че не сте сигурни, че мъжът до вас дава отговор на възприятията ви. Не се вживявайте в несъществуващи персонални драми. Няма по какъв начин да се надявате на естетика в половите връзки, в случай че сте ревностни и сте прекалили с въпросите.

РИБИ

Запомнете добре, че триумфът ще е с вас до обед. Избягвайте търговски интервенции и не рискувайте, тъй като сте прекомерно самоуверени и лишени от нерешителност. Запазете получените пари. На работното място сте склонни още веднъж да спорите и да поучавате, а с това вредите на връзките си с вашите сътрудници. Нищо чудно да се увлечете в нова сантиментална връзка. Ако сте фамилни, благи дами, рискувате да развалите връзките с брачната си половинка. Не ви поучавам да изневерявате поради обзелото ви предпочитание за полов контакт с сътрудници, които ненадейно са ви впечатлили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР