Дневен хороскоп за 13.03.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена:ОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 13.03.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена:ОВЕННе
Коментари Харесай

Невероятен хороскоп за неделя! Една зодия е с голям шанс за материални успехи

Дневен хороскоп за 13.03.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена:

ОВЕН



Не позволявайте на страстта да господства в почивния ден и  да ви попречи да сте реалисти. Не създавайте близки връзки с малко познати хора. На работното място жънете най-вече триумфи свързани с материалната ви стабилизация. Не отхвърляйте спомагателна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични!

В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради разграничение в мненията. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания. 

ТЕЛЕЦ



Имате късмет за материални триумфи, макар компликациите по пътя ви в почивния ден. Не се отхвърляйте и не се отвличайте с маловажни задания. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате опция да се възползвате от нея. Не пропилявайте положителните си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдат поднесени още веднъж.

Неприятели се пробват да навредят на персоналните ви връзки. Бъдете готови. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви сътрудник. 

БЛИЗНАЦИ

Чувствата не трябва да пречат на вашите служебни отговорности в почивния ден, тъй като в случай че не сте удовлетворени от постигнатото няма да се отдадете напълно на сантименталната вечер, на приятните страсти и ще разочаровате сътрудниците си. Очаквайте оферти за спомагателна работа. Отложете деловите срещи и диалози.

По опция останете измежду фамилията си. Отдайте се на сантиментални срещи и създайте хармонията в връзките с обичаните си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде опция да се насладите на възприятията си.

РАК

Предстои ви почивен ден изпълнен със успокоение и благоденствие, в случай че не дадете изява на страстите си. Всички ви поддържат, в случай че не проявявате нетипична сензитивност. На работното място се справяте със дилемите си с лекост. Имате поддръжката и похвалите на сътрудниците си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с признателност.

Постарайте се да прекарате повече време с обичаните си хора. Ще се заредите със сили, откакто възприятията ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

ЛЪВ

Проблемите зараждащи в почивния ден изискват компромис, с цел да ги разрешите. Съкратете оптимално срещите и диалозите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, с цел да задоволите нечий каприз. Начинанията са сполучливи. На работното място се справяте чудесно, в случай че се концентрирате в работата си.

Прибързаността е неразрешена. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните връзките с интимния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви основат незабравими преживявания.

ДЕВА

Бъдете тактични в почивния ден и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате сполучливия ден и да разваляте връзките си на работното място, единствено тъй като сте склонни да се противопоставяте без причина. Не разчитайте единствено на шанса си, тъй като даже и при положителни благоприятни условия може да се неуспехите.

Ново запознанство ще преобърне напълно персоналния ви живот. Не пропускайте половите удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.

ВЕЗНИ

Вземете се в ръце и макар че деня е почивен разрешете зародили проблеми в интимния живот, с цел да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задания, които ви тормозят и ви пречат да започнете плануваните нови.

В фамилията ви назрява спор, обвързван с децата ви. Избегнете го наврем е. Не се отхвърляйте от половите прекарвания, само че не рискувайте да вършиме секс със инцидентни сътрудници.

СКОРПИОН

Ще се ядосате, че в почивния ден не успявате да вървите по определеният от вас път, единствено тъй като сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете нападателно и без причина с вашите сътрудници. На работното си място бъдете решителни и виновни. Имате опция, без значение от проблемите, да се справите със служебните си задания.

Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си хора, които ви чакат. Откажете се от желанието да създадете сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се пробваха да ви навредят в почивния ден. Ще ви олекне и ще си възвърнете положителното въодушевление и сдържаност. Оформете  финансови документи. Ако се занимавате със личен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще извършите крачка към триумфа, даже и в случай че рискувате.

Очаква ви персонално благополучие, което не би трябвало да пропускате, поради прищявки и отвращение да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

КОЗИРОГ

Сутринта в почивния ден ще се разочаровате от ваш сътрудник. Не се оставяйте да ви обхване неприятното въодушевление, тъй като такива разочарования не са изключение, съпътстващо единствено вас. Денят ви сервира позитивни промени. Въпреки компликациите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си отговорности.

Не разчитайте, че новите ви сантиментални запознанства ще се трансфорат в трайни. Не изневерявайте, в случай че към този момент сте основали семейство. Ако имате желание да се отдадете на полови наслаждения със инцидентни сътрудници, ще изживеете разочарования. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте връзките си посредством измененията, които сте длъжни да предприемете, макар че деня е почивен. Те са ви нужни и в персоналните и в професионалните връзки. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите диалози или при разискване на желанието ви да инвестирате, предпазливостта е наложителна.

В персоналните връзки ще имате проблеми, поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен напрегнато ден няма по-добра почивка от стремежи секс.

РИБИ

На работното място се справяте чудесно с всичко, което сте възнамерявали, като отплата за персоналните проблеми, почнали сутринта в почивния ден в дома ви. Ако развивате бизнес помислете за разширението му.

Инвестициите, които можете само да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово положение. Не пътувайте! Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия, само че повода е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР