Дневен хороскоп на Алена за днес, 12.02, 2020 г.ОВЕНЩе се

...
Дневен хороскоп на Алена за днес, 12.02, 2020 г.ОВЕНЩе се
Коментари Харесай

Лош сексуален ден за представителите на три зодии

 Дневен хороскоп на Алена за през днешния ден, 12.02, 2020 година

ОВЕН


Ще се натоварите с видимо непостижима работа, само че още до края на деня ще сте я приключили. Веднага ще ви платят, а приходите будят завистта на вашите сътрудници. Тези от вас, които са подготвили за автограф контракти за съдействие, да ги прочетат още един път, в случай че се постанова да ги добавят и поправят, преди да ги подпишат на идващия ден. Разрешете проблемите в персоналния си живот, само че като осъзнаете и своите грешките и си ги признаете, скъпи дами. Възвърнете си любовта и хармонията в фамилните връзки.

ТЕЛЕЦ

Емоцията може да се трансформира в причина за съществени пропуски на работното място. Ако я овладеете триумфът е с вас, само че това зависи единствено от вашето положително предпочитание. Не сядайте зад кормилото и избягвайте разискване на съществени професионални проблеми. Ще сте удовлетворени от деня, в случай че сте търпеливи и виновни към дейностите си. Семейството ви чака повече внимание от вас. Не забравяйте, че възприятията би трябвало непрекъснато да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е във вашата претовареност.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се на рутинните си отговорности и не допускайте неуспех поради импулсивни инициативи от ваша страна, плод на инита ви или на отвращение да помислите върху дейностите си. Не проявявайте благотворителност към вашите сътрудници и другари. Трудностите ще попречат на желанието ви да се справите със дилемите си на работното място до обед, в случай че се притесните. Хармонията в персоналните връзки ви зарежда със сили, благи дами. Вечерта ви чака сантиментална вечеря, последвана от незабравими полови мигове. Денят не е добър за подписване на брак.

РАК

Проведете диалозите на работното място единствено, в случай че сте изцяло уверени в правотата си и във опцията да се справите с предоставените ви служебни задания. Постарайте се да разрешите зараждащите проблеми, като деянията преданост към вашите сътрудници или подчинени. Прекалено сте уверени във верността на интимния си сътрудник и пропускате опасността, надвиснала поради ваши неприятели, които желаят да навредят на връзките ви. Не изяснявайте връзките си до момента в който сте в леглото и сте се отдали на полови удоволствия.

ЛЪВ

Овладейте прибързаността си и триумфът ще ви споходи още веднъж, откакто предходните дни нещо все ви убягваше подобен, какъвто го очаквахте. Не си коства да го пропилявате поради желанието да надскочите себе си или да се докажете пред вашите сътрудници. В никакъв случай не жертвайте кариерата си поради напън в профил. Не спорете заядливо, в случай че демонстрират непросветеност. Не пренасяйте проблемите си вкъщи, с цел да не навредите на връзките с околните си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със полови удоволствия.

ДЕВА

Рутинната работа от една страна ви работи на нервите и ви се желае да захвърлите всичко стартирано, само че въпреки това е метод да се справите с всичките си изостанали задания. На работното място положете старания, с цел да завършите дилемите си. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи, макар напрежението. Брачният ви сътрудник се съмнява в възприятията ви, по тази причина се постарайте да му докажете, че няма причина за терзание. Не се надявайте, че в случай че се отдадете на полови удоволствия разправията ще ви се размине.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с частен бизнес денят е добър, с цел да внесете ред в счетоводството на вашата компания за първите месеци от годината. Очаквайте доходи, които идват в точния момент, с цел да планирате вложения. Деловите срещи са сполучливи. Не се отхвърляйте, а ги проведете. Семейните ви връзки са хармонични. От вас зависи да ги съхраните, като не мърморите и не предявявате искания. Ако не сте фамилни, през днешния ден ще срещнете подобаващ сътрудник и ще се влюбите безумно. Не бързайте със половите удоволствия.

СКОРПИОН

Планираните пътувания ви носят изгода, в случай че има кой да ви замести на работното място и да ви анулира при неотложни настоятелен срещи, които се постанова да организирате. Успехът ви е сигурен. Отлагането на срещите, в случай че пътувате, на собствен ред води от една страна до изгода вас, а от друга – до разтягане на връзките с вашите сътрудници и настоятелен сътрудници. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Внимавайте, тъй като в случай че сте фамилни може да ви заловен в невярност. Няма да се почувствате добре, в случай че се отдадете на полови удоволствия със инцидентни сътрудници поради ината си.

СТРЕЛЕЦ

Планираните промени са причина за компликации, само че макар тях бързо и сполучливо ще се справите със дилемите си. Не рискувайте. Откажете се от недомислените инициативи. Не се поддавайте на ласкатели, които целят да ви предизвикат да критикувате вашите началници и да ви основат проблеми на работното място, като набедят вас. Не се поддавайте на тези интриги. Не са изключени проблеми с интимния ви сътрудник. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на другари, поради които пропускате половите мигове.

КОЗИРОГ

Устремени сте към триумф непременно. Бъдете деликатни, не постъпвайте подмолно с вашите сътрудници и близки, в случай че желаете да имате тяхната поддръжка. Късметът не е на ваша страна, а запознанствата могат да ви бъдат потребни, само че и да ви провалят, в случай че са свързани с деловите ви връзки. Внимавайте, да не навредите на персоналните си връзки, тъй като сте склонни да създадете проблеми с държанието си. Искате да се отдадете на полови удоволствия, само че сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия сътрудник.

ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте на непознати хора и не споделяйте проектите си. На работното място триумфът е още веднъж с вас и ви носи самопризнание и уважението на вашите сътрудници. Предпазвайте се от инцидентни запознанства с хора, които желаят да се обвържете с вас в делово съдействие, с цел да не съжалявате по-късно. Не сте в въодушевление за диалози с брачния си или съкровен сътрудник, тъй като сте изтощени и напрегнати. Това ви отдалечава от обичаните ви хора и от половите удоволствия. Не ги пропускайте, тъй като ще съжалявате.

РИБИ

Денят ви подарява невероятни благоприятни условия за нова работа, за настоятелен срещи, за вложения, обещаващи ви бърза облага, а също и сантиментална среща. Възползвайте се от всяка една от тях. Въздържайте се от настоятелен пътувания, поради които може да изостанете със служебните си отговорности и да търпите рецензия. Разправия с брачния сътрудник, провокирана от вас, няма да приключи във ваша изгода. Рискувате да се разделите, освен това поради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови родственици. Сексуалните ви връзки са в цялостен застой, което вреди на душeвността и здравето ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР