Днешната култура е обсебена от това как да изглеждаме по-млади.

...
Днешната култура е обсебена от това как да изглеждаме по-млади.
Коментари Харесай

8 навика на хората, които изглеждат по-млади, отколкото са

Днешната просвета е захласната от това по какъв начин да изглеждаме по-млади. Рекламират се всевъзможни кремове за бръчки, има хиляди пластични хирурзи, които дават обещание незабавно подмладяване и несъмнено, цифрово обработените фотоси на звезди, които единствено способстват към манията. Казват, че няма крем за бръчки, който фактически да работи. Пластичната хирургия може да докара до провали, също така е ужасно скъпа. Снимките на звездите не са същински. В последна сметка, остава ли нещо, което един естествен човек може да направи, тъй че да наподобява по-млад от възрастта си. Отговорът е да, на би трябвало да методите по друг метод. 

Ето осем научно потвърдени метода да изглеждате по-млади, в сравнение с сте. 

1. Остарявайте елегантно

Ако се обличате като тинейджъри и носите един звук грим, това единствено може да ви накара да изглеждате по-възрастни. Ако желаете да изглеждате по-млади, от време на време тайната е да изглеждате на вашата възраст. Приемете индивида който сте, дружно с възрастта и всичко. Изследване, извършено неотдавна в Съединени американски щати, потвърди, че хората, които гледат позитивно на остаряването живеят по-дълго и наподобяват по-млади от тези, които не могат да се примирят с годините. 

2. Добавете подправки към диетата си

Да изглеждаш по-млад няма общо единствено с външността. Важно е да поддържате и мозъка си във форма. Учени от Сингапур са разкрили, че хората които ядат къри, постоянно имат по-добри когнитивни функционалности от тези, които се въздържат от пикантни храни. Ако желаете да изглеждате по-млади, грижете се да поддържате мозъка си изострен. 

3. Приeмайте живота подобен, какъвто е

Учени от Харвард са разкрили, че развиването на дебела кожа към кривите топки, които животът ни хвърля, оказва помощ да изглеждаме по-млади за възрастта си. Ако не се тревожите елементарно от събитията, можете да се справите по-лесно с бръчките. Нищо не може да промени това кои сте. Обстоятелствата постоянно се трансформират и паниките не оказват помощ с нищо.

4. Пейте!

Може да нямате благ глас, само че резултатите от пеенето, които учени са разкрили, са прекомерно положителни, с цел да се въздържате. Все още не е открито за какво пеенето ни поддържа по-млади, само че дали повода е по-доброто дишане или просто общественото взаимоотношение в групата, само че хората, само че откривателите са потвърдили, че хористите наподобяват по-млади.  

5. Прекарвайте качествено време с кучето си

Кучетата ни дават безусловна обич и мъчно можем да не ги обичаме. Прекарването на време с едно създание, което ви обожава и желае да се забавлява с вас усъвършенства прочувствения ви взор към индивида. Изследванията също демонстрират, че нормално деяние като да разноските кучето усъвършенства физическата ни форма, прави ни по-общителни и ни кара да се усещаме по-добре. Всички тези фактори карат човек да наподобява по-млад. 

6. Чудите се по какъв начин да изглеждате по-млади? Спете!

Ако желаете да изглеждате по-млади, забравете приказките, че „ от сън спомен няма “ и „ единствено в гробищата почиват “ и сходни. Сънят е извънредно значим, с цел да действат добре мозъкът и тялото ви – на всяка една възраст, само че изключително в случай че желаете да изглеждате по-млади. Опитайте да си осигурявате нужните осем часа постоянно, когато можете.

7. Гугъл ви поддържа по-млади

Учени са потвърдили, че постоянното сърфиране в интернет оказва помощ на мозъка да остане във форма, що се отнася до езиковите умения, паметта и четенето. Всичките тези фактори ви поддържат по-млади. Тъй че вместо да „ губите време “ в интернет, кажете си, че това е дълготрайна битка със стареенето. Стига да не краде от съня и физическата ви интензивност. 

8. Вярвайте

Множество проучвания демонстрират, че вярата, молитвата, медитацията и присъединяване в религиозни служби усилва дълголетието. Огорчението, негодуванието и неналичието на амнистия не се съчетават с нито една религия. Вярата освобождава напрежението и паниките, които ни състаряват. 

Източник: LifeHack

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР