Днес времето ще бъде предимно топло. Облачността ще бъде разкъсана,

...
Днес времето ще бъде предимно топло. Облачността ще бъде разкъсана,
Коментари Харесай

Времето ще бъде ветровито, но топло

Днес времето ще бъде най-вече топло. Облачността ще бъде раздрана, над планинските региони най-вече забележителна, съвсем без превалявания.

За 10 области в Източна и Южна България е разгласен жълт код за мощен вятър, сочи уеб сайтът на Национален институт по метеорология и хидрология. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от североизток с пориви до 24 m/s.

В утринните часове тук-там в Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще остане от североизток, сдържан, тук-там в южните и източните региони – краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София – към 23°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна. В следобедните часове тук-там в Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието времето ще бъде най-вече слънчево, тук-там в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 19 мин. и залязва в 19 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 55 мин. Луната в София залязва тъкмо в 4 ч. и 22 мин. и изгрява в 18 ч. и 36 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР