Днес ви представяме тинктурата, която ще се погрижи да бъдете

...
Днес ви представяме тинктурата, която ще се погрижи да бъдете
Коментари Харесай

Тинктурата, която убива всички инфекции в организма

Днес ви представяме тинктурата, която ще се погрижи да бъдете здрави!

Тази рецепта е един от най-ефективните естествени антибиотици, който сполучливо лекува съвсем всички възпаления и инфекции. Тя била показана от известния американски лекар Ричард Шулце.

Това се явява изключително ефикасен естествен лековит артикул. Най-добрите елементи и свойства на билките и растенията са непокътнати под формата на тази смес по този начин, че винаги би трябвало да я употребявате деликатно.

Грижете се за себе си, ценете всеки витален момент и бъдете здрави!

Рецептата за този невероятен тоник включва единствено натурални съставки, с цел да получите най-добрите резултати.

Как да приготвите този прелестен природен антибиотик?

Съставки:

натурален ябълков оцет,прясна люта чушка – 100 грамачервен лук – 500 грама чесън – 500 грама хрян – 500 грамакорен от джинджифил – 250 грама

Начин на подготвяне:

Обелете и нарежете всички съставки тънко, по-късно ги поставете в огромен стъклен буркан и налейте задоволително ябълков оцет, тъй че да покриете 3 пръста над тях.

Дръжте на тъмно място минимум 2-6 седмици. Колкото по-дълго държите тоника, толкоз по-силен ще стане.

След това прецедете благодарение на марля или решето от неръждаема стомана, изсипете съдържанието на съда в решето и притиснете сместа, с цел да се освободят и останалите сокове.

След това налейте тинктурата в непрозрачна бутилка, с цел да я предпазите от светлината и я дръжте на хладно и мрачно място.

Дозировка:

Може да я използвате за лекуване на възпаления, настинки и инфекции, за подсилване на имунната система и за възстановяване на храносмилането.

Тинктурата се разрежда в 100 мл пречистена вода, можете също да добавите мед за обогатяване на усета ѝ. Не забравяйте, че постоянно би трябвало да я пиете постепенно.

В същото време не забравяйте да пиете доста пречистена вода денем – задоволително е да изпиете 1 чаша (на 100 мл вода 1 ч. л. тинктура). Това е брилянтно естествено средство за превенция против заболявания, само че в случай че го употребявате за лекуване на характерен здравен проблем, можете да го приемате до 5-6 пъти дневно.

Този необикновен естествен антибиотик не съдържа абсолютно никакви отрови и дава многочислени изгоди за здравето, като:

мощният тоник укрепва имунната система,има силно антимикробно деяние, оказва помощ при инсулинова сензитивност и намалява нивото на холестерола в кръвта,изравнява нивото на киселинност на тялотоима силни антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства, а също така подпомага производството на сила, което усъвършенства умствената и мускулната работа,спомага за контролиране работата на храносмилателния тракт и има блестящи пробиотични свойства.

Вижте още: Квас от цвекло за намаление на високото кръвно налягане

Противопоказания:

Остри и хронични заболявания на стомашно-чревния тракт, запек, нараснала киселинност на стомашен сок, бременност.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР