Днес в цялата страна ще бъде слънчево със слаб по

...
Днес в цялата страна ще бъде слънчево със слаб по
Коментари Харесай

35° следобед - очакват ли ни гръмотевични бури и валежи

Днес в цялата страна ще бъде слънчево със слаб по Черноморието сдържан вятър с посока от изток-югоизток и оптимални температури в множеството региони сред 30 и 35 градуса, на морския бряг от 26° до 29°.

Утре температурите ще се покачат още и оптималните ще бъдат сред 32° и 37°. Ще доминира слънчево време, с повече облаци следобяд в планинските региони. В Северна България ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, а в източните региони и по Черноморието ще остане от юг-югоизток.

И край морския бряг ще се задържи слънчево. Максималните температури там ще бъдат сред 26 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 20°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Много слънчеви часове и в планините на следващия ден, само че след обяд на обособени места ще превали и прегърми. Максималните температури и там ще се покачат. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад.

Още по-горещо ще бъде на следващия ден и съвсем на всички места на Балканите. Ще доминира слънчево време със следобедни валежи в северните елементи от полуострова.

У нас до събота ще бъде слънчево, а в доста региони още веднъж рисково горещо. Валежи и гръмотевични стихии се чакат в края на съботния ден в Западна България, а в неделя и в източната половина от страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР