Днес в програмата на Фестивала на българския игрален филм -

...
Днес в програмата на Фестивала на българския игрален филм -
Коментари Харесай

Варненското участие днес на кино фестивала Златна роза

Днес в програмата на Фестивала на българския игрален филм - " Златна роза ", можем да гледаме единствения филм от Варна, участник в конкурсната стратегия, припомня Moreto.net.

Филмът " Концерт за кларинет и оркестър " е в блок с други късометражни филми, който стартира в 16 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Режисьор на кино лентата е Максим Петров, сюжет - Петър Желев, по описа на Людмил Станев “Още една къса история за любовта ”. В функциите ще забележим самия Людмил Станев, още Елвира Иванова, Михаил Мутафов, Симеон Лютаков.

Късометражният филм имаше показ на " Любовта е полуда ". Ще можем да го гледаме и на кино-литературния фестивал " Синелибри ".

Филмът към този момент има оценки: Специалната премия в категория “Игрални филми ” на кмета на Община Варна на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми 2019. По-рано тази година Михаил Мутафов завоюва Икар " Чест и достолепие ".

Създателите му го разказват по този начин: " Топла нощ при започване на лятото. Телефонно позвъняване в Спешна помощ... Тази елементарна история за една тиха и неотменна обич за следващ път потвърждава, че това е единственото, което ни дели от гибелта. И Моцарт, несъмнено. " /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР