Днес в Белград Си Дзинпин и Александър Вучич проведоха разговори.По

...
Днес в Белград Си Дзинпин и Александър Вучич проведоха разговори.По
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Китай и Сърбия ще поддържат твърдото си приятелство

Днес в Белград Си Дзинпин и Александър Вучич организираха диалози.

По време на тях Си Дзинпин съобщи, че с помощта на управлението на президента Вучич Сърбия поддържа политическа непоклатимост, реализира важен стопански напредък, усъвършенства живота на народа, като в същото време е повишила своята държавна мощност и статута си в интернационалните действия.

„ Твърдото другарство сред Китай и Сърбия устоя на тестването на огромните световни промени. През последните години двамата се срещахме неведнъж и постигнахме консенсус по стратегически въпроси, свързани с връзките сред двете страни. По време на актуалната ми аудиенция в Сърбия ще подпишем Съвместното изказване за надграждане на всеобхватното стратегическо партньорство и за създаване на общественост на споделена орис сред Китай и Сърбия в новата епоха, с което ще отворим нова страница в двустранните връзки “, акцентира китайският водач.

„ Китай е подготвен дружно със Сърбия да поддържаме твърдото другарство, да пазиме главните си ползи и да способстваме за създаване на световна общественост на споделена орис “, съобщи още Си Дзинпин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед7440Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед3835Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед11526Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед10274Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед13900Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед92837Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77066Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед75859„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР