„Днес сме събрали не само да изберем ръководство, но и

...
„Днес сме събрали не само да изберем ръководство, но и
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ, нека жените до...

„ Днес сме събрали освен да изберем управление, само че и се уповавам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и най-много да дойдат дамите на власт, с цел да може такива самозабравили се мъже с огромно его, които са склонни да тласкат страната в безпорядък, да си седят у дома и да си готвят те манджите “ - с тези думи Борисов приветства дамите от партията.

Той участва на Националното общо заседание Жени ГЕРБ, което избира през днешния ден ново управление. Във връзка с противоепидемичните ограничения поради COVID-19 форумът се организира напълно онлайн. Участват 850 делегати от всички 29 области в страната.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи послание към дамите първоначално и се пошегува, като направи отпратка към " изчегъртването " на избрани мъже.

„ Извън шегата, доста съществено виждам на днешното мероприятие. Неслучайно най-вече дами гласоподават за ГЕРБ. Ние също постоянно сме се старали да откликнем по същия метод - еврокомисари, евродепутати, министри, зам.-министри, регионални шефове, кметове... Няма друга партия, в която толкоз доста дами да вземат участие “, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР